Вусатий, немолодий і круглолиций: як виглядає таємний чоловік Софії Ротару, який “став батьком її дитини”

Знаменита українська співачка Софія Ротару роками ховала істину своїх стосунків з Володимиром Івасюком від глядачів. Чи був він її чоловіком?

Пресі Софія Михайлівна завжди розповідала лише історію кохання зі своїм чоловіком Анатолієм Євдокименко. Мовляв, зустріла вона його в молодості, покохала, але не одразу, а через декілька років після весілля народився їхній спільний спадкоємець Руслан.

Однак журналісти вважають, що є чоловік, якого Софія Михайлівна приховала. Нібито це знаменитий український композитор Володимир Івасюк, який свого часу допоміг співачці побудувати успішну кар’єру.

Як виглядає таємний чоловік Софії Ротару

Судячи з маси архівних фотографій, на яких Софія Михайлівна та Володимир відпочивають та працюють разом, а також пліток, які кружляли навколо них, преса зробила висновок, що насправді молоді люди перебували у цивільному шлюбі. Дійшло навіть до того, що журналісти шукали таємну дитину зірок. Подейкували, що у Софії народилася прекрасна дівчинка. Коли прогриміла справа про викрадення дитини Софії Михайлівни, вона дала офіційний коментар, в якому зазначила, що викрали саме Руслана.

Як виглядає таємний чоловік Софії Ротару

Що стало причиною розставання молодих людей достовірно невідомо, але коли Володимир помер, на Софію дуже чекали. Співачка не могла потрапити на похорон фізично, тоді вона виступала дуже далеко від України і не встигла приїхати.

Варто відзначити, що Софія Михайлівна сміється над своїми секретами і каже, що їх набагато більше, ніж вона ти можуть собі уявити. Якось Ротару пообіцяла шанувальникам розповісти усю правду про її життя, але тільки тоді, коли вона піде за естради. Цілком імовірно, що ці зізнання можуть вплинути на її репутацію.

Схожі статті