Як виглядає колишня дружина Горбунова, яка втратила зірку через його позашлюбну дитину: до Осадчої далеко

Відома українська телеведуча Катерина Осадча вийшла заміж за Юрія Горбунова після того, як заявила про те, що носить його дитину. Однак, у Юрія була дружина.

Відомий український телеведучий Юрій Горбунов багато років був одружений з жінкою, яка була вдвічі старша за нього. З Людмилою Горбуновою він познайомився ще за студентських часів. Жінка виховувала доньку від іншого чоловіка, а власних дітей у пари не було. Аудиторія підозрювала, що зірка невірний своїй коханій, і власне, як виявилося, мала рацію.

Як виглядає колишня дружина Горбунова, яка втратила зірку через його позашлюбну дитину

Про зв’язок Юрія Горбунова та Катерини Осадчої стало відомо, коли живіт приховувати вже було неможливо та і не мало сенсу. Пара розповіла, що чекає на спільну дитину, і заявила, що одружилася.

Як виглядає колишня дружина Юрія Горбунова, яка втратила зірку через його позашлюбну дитину

Раніше зірка зізнавалася, що вийде заміж вдруге лише за умови, якщо в неї буде інша дитина. Тобто Осадча є противником шлюбу, але заради нащадкам була готова піти на цей крок.

Що сталося з Людмилою Горбуновою після розлучення з телеведучим достовірно невідомо. Жінка ніколи не була публічною особою, а після розриву зі знаменитістю, взагалі зникла з інформаційного простору.

Як виглядає колишня дружина Юрія Горбунова, яка втратила зірку через його позашлюбну дитину

Натомість у зірки все добре. Він виховує двох маленьких синів, а також став вітчимом старшому спадкоємцю Катерини Осадчої Іллі Поліщуку.

Родина живе за містом, в літньому котеджному містечку, а їхніми сусідами стали Настя Каменських та Потап. Навіть під час війни родина довела, що вона дуже міцна та любляча. На жаль, цю перевірку пройшли не усі зіркові сімейства.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.