Закохав в себе і довів до відчайдушного кроку: екс-дружина Дана Балана ледь не рушила на той світ через нього

Знаменитий молдавський виконавець Дан Балан ретельно приховує деталі свого минулого особистого життя, які можуть в корені змінити думку про нього серед аудиторії.

Коли Дан Балан ще тільки розвивався, як артист, у його житті були жінки, що затримувалися набагато довше. Так, чоловік був одруженим, а після невдалого шлюбу 5 років перебував у серйозних стосунках з дівчиною на ім’я Христина.

Екс-дружина Дана Балана ледь не рушила на той світ через нього

Втім, після невдалого союзу Дан до сих пір не може наважитися ще раз піти до РАЦСу. Що могло наштовхнути його на рішення не зв’язувати себе сімейними узами? Цілком імовірно, що на це вплинула історія з його екс-дружиною Еллою Крупеніною. Дівчина сильно закохалася в артиста, вийшла за нього заміж та народила сина Алана.

Екс-дружина Дана Балана ледь не рушила на той світ через нього

Однак, співак постійно знаходився у гастролях і був відсутнім вдома. Це вплинуло на якість взаємин. Врешті-решт, Елла так сильно ревнувала, що Дан прийняв рішення піти.

Через деякий час стало відомо, що родина потрапила у величезний скандал. Молдавський глянець написав, що його дівчина Христина намагалася попрощатися з життям через нещасне кохання.

Дан Балан і Христина Руссу потрапили на обкладинку журналу
Екс-дружина Дана Балана ледь не рушила на той світ через нього

Дівчина одразу ж спростувала цю новину, тоді ж журналісти і дізналися, що насправді це сталося не з Христиною Руссу, а з Еллою Крупеніною. Тоді румунська модель проживала разом з сином в Ізраїлі, Дану Балану нібито подзвонили сусіди з поганою новиною, і він покинув концертний тур, щоб якнайшвидше дістатися до колишньої та спадкоємця, які, звісно, знаходилися у поганому моральному стані. Але варто підкреслити, що Дан ніколи не підтверджував цієї інформації, а до преси вона потрапила різноманітними сторонніми джерелами.

Схожі статті