Людмила Барбір зі “Сніданку з 1+1” зізналася, що залишила родину і повернулася до Сенічкіна: “Життя триває”

Знаменита українська телеведуча Людмила Барбір дала ексклюзивне інтерв'ю, в якому розповіла про розлуку з сім'єю та роботу в ефірі. Усі деталі в статті.

Відома українська телеведуча Людмила Барбір, як і більшість зіркових мам, була вимушена евакуювати свого єдиного сина Тараса до безпечного місця. Однак, в ефірах на телеканалі “1+1” вона з’явилася незабаром після того, як владнала сімейні справи. Варто відмітити, що її чоловік пішов захищати Україну. Це і не дивно, адже він професійний спортсмен та майстер спорту з боротьби.

Людмила Барбір зізналася, що залишила родину і повернулася до Сенічкіна

Людмила Барбір зізналася, що залишила родину і повернулася до Сенічкіна

Нещодавно телеведуча дала ексклюзивне інтерв’ю журналу Телегід, в якому розповіла, як проживає розлуку зі своєю сім’єю, і чому покинула сина та повернулася до партнера Руслана Сенічкіна, щоб і надалі проводити ефіри. Адже справа не тільки в грошах.

“А коли зустрілися – щастю не було меж. Тарас запропонував самостійно приготувати мені щось смачненьке. Цілий день лише вдвох дивилися мультики”, – пригадала вона.

Єдину зустріч разом з сином після тривалої розлуки Людмила провела, не відходячи від нього.

Варто відзначити, що зірка на роботі не брала ні вихідних, ні відгулів, а все для того, аби за роботою не помічати того, що відбувається навкруги. Таким чином Людмила заспокоювалася.

Людмила Барбір зізналася, що залишила родину і повернулася до Сенічкіна

Однак інших Людмила закликає трохи розслаблятися та піклуватися про себе.

“Якщо є можливість і віконечко, яке ви можете присвятит собі — це важливо робити. Це про те, що життя триває і наперекір усьому ми все встигнемо, зможемо, все переживемо”

Схожі статті