41-річна Тоня Матвієнко святкує річницю шлюбу з Мірзояном: чому передумала розлучатися з красенем Арсеном?

Тоня Матвієнко - щаслива мама і дружина. Сьогодні вона з коханим Арсеном Мірзояном відзначає річницю свого шлюбу. Чи був цей час безхмарним для пари - дізнайтеся у матеріалі.

Тоня Матвієнко – популярна українська співачка. Втім, її фанатів цікавить не лише творчість артистки, а й її особисте життя. Артистка завжди пишалася родиною та красенем-чоловіком. Сьогодні у подружжя – дерев’яне весілля. Вважається у народі, що у цей час стосунки міцніють та ідуть, наче прекрасне дерево, угору.

41-річна Тоня Матвієнко святкує річницю шлюбу з Мірзояном

Та на долю Тоні з Арсеном випало непросте випробування. По-перше, молода родина змушена була проживати з родичами співачки. Нині Митрофанівні з роками таке сусідство прийшлося не до душі, адже було мало особистого простору. Згодом, пара Мірзоянів таки придбала власне помешкання.

По-друге, Антоніна не приховує, що у неї були думки навіть про розлучення. Побутові проблеми, аспекти характерів – все це у пориві конфліктів та емоцій давало зірці можливість розглянути інший сценарій стосунків. Проте, від коханого не пішла, все мирно і дружньо вдалося вирішити.

Будинок Ніни Матвієнко, де з нею живуть Тоня, Арсен Мірзоян і онуки
Будинок Ніни Матвієнко, де з нею живуть Тоня, Арсен Мірзоян і онуки

Тоня навіть публічно заявляла, що ніхто не дочекається розриву її стосунків з Арсеном. Пара виховує спільну донечку Ніну, яку назвали на честь легендарної бабусі. Також співак добре поставився до дитини обраниці від першого шлюбу – Уляни. Артистка своєю чергою подружилася з синами Мірзояна, яких виховує його екс-дружина.

Тоня Матвієнко показала своїх дочок
Тоня Матвієнко показала своїх дочок

Нагадаємо, що донька Ніни Матвієнко познайомилася з майбутнім чоловіком під час участі у проєкті “Голос країни”. Пара не уявляє життя один без одного.

Схожі статті