Як виглядає єдиний наречений Лесі Нікітюк: красень-багатій, після якого ведуча досі не може прийти до тями

Телеведуча Леся Нікітюк ніколи не говорить про особисте життя. Однак один факт з цієї забороненої теми відомий — зірка "Хто зверху" отримувала пропозицію руки та серця, однак до шлюбу справа так і не дійшла.

Леся Нікітюк водночас одна з найбільш відкритий і найбільш таємничих персон українського шоу-бізнесу. Телеведуча активно веде особистий блог, у якому щодня ділиться новинами з роботи та щоденної рутини, жартує, а також говорить свою думку щодо актуальних новин. Водночас Леся замовчує будь-які факти особистого життя, через що її шанувальники частенько самі “додумують” романи або стосунки Нікітюк.

Так телеведучу вже “сватали” з її колегою по програмі “Хто зверху” Сергієм Притулою, а також з колегою по авторському шоу Лесі “ЛеМаршрутка” — водієм Ігорем Новінчуком. Однак жодне з цих припущень не мало реальних підтверджень — обидва чоловіки одружені та мають щасливі родини.

Сергій Притула і Леся Нікітюк
Сергій Притула і Леся Нікітюк

Про своє особисте життя теледіва відверто заговорила лише один раз. У 2019 році вона в особистому блозі розповіла, що розійшлася з чоловіком, з яким планувала побудувати сім’ю. Загадковий обранець навіть зробив Лесі пропозицію, проте весілля так і не відбулося.

“Хочеться щось розумне написати…типу: – мы разошлись как в море корабли … але при даній ситуації достатньо ..Разошлись.все”, — писала тоді Нікітюк.

На даний момент цей допис видалений зі сторінки телеведучої в Instagram. 

Що відомо про обранця Лесі Нікітюк?

Як виглядає наречений Лесі Нікітюк
Як виглядає наречений Лесі Нікітюк

Особистість колишнього нареченого зірка “Хто зверху” ретельно приховує. Відомо, що таємничий чоловік — один із київських бізнесменів, з яким Леся мешкала в одному будинку. Пара познайомилася просто у під’їзді, випадково зустрівшись по дорозі на роботу. Після розставання вони продовжували залишатися сусідами. Причиною розставання Нікітюк назвала різні характери, які не змогли зжитися разом. Зараз Леся говорить, що вона все ще самотня.

Схожі статті