37-річна Тіна Кароль вперше розповіла про те, що забирала сина Веню від Євгена Огіра: шлюб був неідеальний?

Тіна Кароль останні 9 років вражає всіх: вона самотужки намагалася поставити Євгена Огіра на ноги та досі не змогла вийти заміж через велику пам'ять про коханого.

Тіна Кароль. 2013 рік став для суперзірки справжнім прокляттям. Артистка назавжди простилася зі своїм коханим Євгеном Огіром. Чоловік тривалий час боровся з онкологією, але лікарі дива не змогли зробити.

37-річна Тіна Кароль вперше розповіла про те, що забирала сина Веню від Євгена Огіра

Поп-діва завжди наголошує на тому, що пройшла шлях зі своїм обранцем до кінця. Втім, якщо детальніше придивитися до її автобіографічних фільмів, можна зрозуміти, що ідеальним та зразковим її шлюб не був.

По-перше, Тіна з болем згадувала, як наприкінці життя її коханий чоловік раптово почав називати її ім’ям чужої жінки. Виявляється, так Огір згадував свою першу пасію. Заради того, щоб полегшити останні дні Євгену, Кароль навіть привезла цю даму до себе додому, аби тільки Женя міг з нею поспілкуватися.

Тіна Кароль була не першою, хто народив сина Євгену Огіру
Тіна Кароль була не першою, хто народив сина Євгену Огіру

По-друге, співачці довелося забирати на певний час сина Веніаміна від татка. Артистка згадувала, що хлопчик був зовсім маленьким, аби бачити та переживати страждання батька. Хоча дитина і знала, що його рідна людина лікується, у 5 років навряд би змогла осмислити трагізм ситуації. Тому Веня у той період не був поруч із татом.

37-річна Тіна Кароль вперше розповіла про те, що забирала сина Веню від Євгена Огіра

А ще співачці у день, коли не стало її обранця, довелося дати концерт. Вона виходила на сцену вже знаючи, що Женя – на тому світі. Пізніше вона розкаже, що коханий сам попросив його лишити на самоті, аби тільки дружина не бачила його страждань.

Тіна і нині береже всі спогади про Євгена Огіра, та знає, що нині все витримає.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.