В “Сніданку з 1+1” натякнули на вагітність Нелі Шовкопляс: на кого чекають ведуча та її партнер Єгор Гордєєв?

У команди ранкової телепередачі "Сніданок з 1+1" є почуття гумору не гірше, ніж у ведучих. Як трактувати жарт піар-менеджера шоу, глядачі вирішать самотужки.

Дружба телеведучих Нелі Шовкопляс та Єгора Гордєєва досягла такого рівня, що фанати час від часу починають підозрювати їх у романі. Це доля усіх телевізійних пар, які своїм успішним тандемом змушують аудиторію бачити себе не тільки у якості друзів, але в якості пари.

Єгор Гордєєв припав до Нелі Шовкопляс і поцілував її на очах у всіх
В Сніданку з 1+1 натякнули на вагітність Нелі Шовкопляс

Особливо цьому сприяє формат програми, в якому журналісти спілкуються, демонструють свою дружбу, обіймаються і навіть інколи цілуються.

В Сніданку з 1+1 натякнули на вагітність Нелі Шовкопляс

Важливе місце у всьому цьому займає піар. У програми “Сніданок з 1+1” є офіційна сторінка в соціальній мережі Instagram, де кожного ранку в менеджер розповідає глядачам, про що йтиметься у наступному випуску. Але нещодавно трапився маленький конфуз.

У публікації блогу програми, ішлося про те, що Неля Шовкоаляс та Єгор Гордєєв “очікують на третього”. До цього речення автор тексту додала емодзі, який підморгує одним оком, натякаючи на щось.

Мова йшла про співведучого Грубича, але хто зна, може жарт мав декілька значень, і таким чином глядачам натякнули на майбутні новини.

Нагадуємо, що Неля Шовкопляс з’явилася у шоу не так давно, ставши випускником курсів телевізійників на телеканалі “1+1”. Жінка раніше працювала вчителькою, виховує двох хлопчиків і щасливо заміжня. Чоловік Нелі — непублічна людина, тому довгий час вона не показувала аудиторії свого обранця. Звісно, за цей період могло статися багато чого. В свою чергу Єгор заявляє, що він затятий холостяк і супутниці життя в нього нібито немає.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.