66-річний Олексій Вертинський переніс складну операцію на серці: донька актора просить про допомогу

66-річний український актор театру і кіно Олексій Вертинський переніс складну операцію на серці. Донька артиста просить про фінансову допомогу на подальше лікування і реабілітацію.

Ось вже четвертий місяць в Україні триває війна, яка так чи інакше підкосила кожного українця. Днями донька народного артиста Олексія Вертинського Ксенія повідомила тривожну звістку – її знаменитий батько переніс складну операцію на серці, що дала ускладнення. На актора чекає ще одне хірургічне втручання та дорога реабілітація, яку родина своїми силами оплатити не може.

Олексій Вертинський переніс складну операцію на серці
Олексій Вертинський переніс складну операцію на серці

Усього лише за одну ніч небайдужі люди зібрали необхідну суму для покриття усіх медичних витрат. Такою радісною новиною Ксенія Вертинська почала ранок 16 червня у соцмережах:

“Закриваю збір коштів! Люди, ви неймовірні. За ніч ми зібрали достатньо коштів на все необхідне! Я вам неймовірно вдячна. Якби могла обійняти кожного, то зробила би це. Буду тримати всіх в курсі справи. Плачу від захвату. Дякуємо дуже”, – написала вона.

У коментарях фанати побажали Олексію Сергійовичу швидкого одужання, а також відзначилися його колеги по цеху:

  • “Люблю всім серцем”, – написала Олеся Жураківська;
  • “Міцно обіймаю вас!”, – написала Анна Кошмал;
  • Дар’я Петрожицька залишила кілька сердечок.
Олексій Вертинський переніс складну операцію на серці
Олексій Вертинський переніс складну операцію на серці

Олексій Вертинський народився 2 січня 1956 року в Сумах. Після закінчення школи починав свою акторську кар’єру в театрі рідного міста, відслужив в армії. У 1980-му закінчив Московське естрадно-циркове училище, кілька років пропрацював у Новосибірському цирку, а з 1997-го він актор київського Молодого театру.

Схожі статті