Як виглядає чоловік, якого Марічка Падалко любить сильніше, ніж Соболєва: значно молодший, стрункий та високий

Українська журналістка і телеведуча Марічка Падалко активно веде соціальні мережі, у яких цього разу показала, хто полонив її серце дужче за Єгора Соболєва.

Марічка Падалко та Єгор Соболєв щасливі у шлюбі вже багато років. Пара має трьох спільних дітей, якими вони неабияк пишаються, а старший син Михайло вже дуже змужнів та скоро почне приводити в сім’ю наречених.

Марічко Падалко та Єгор Соболєв з дітьми
Як виглядає чоловік, якого Марічка Падалко любить сильніше, ніж Соболєва

На своїй сторінці в Інстаграм Падалко виклала добірку фото з дорослим сином, котрий, безперечно, займає особливе місце в її серці. Привід для публікації дуже поважний – хлопець закінчив 9 клас:

“Міша сьогодні офіційно закінчив 9-й клас. В нього всі ці роки була найкращий класний керівник Маргарита Геннадіївна Гошко, яка закохала його в історію, в тому числі в українську. І за кілька днів до війни він встиг посісти призове місце на міськіх змаганнях з цього предмету. В нашу 155 школу прийшло доволі багато учнів особисто, майже половина. Хоча далі на 10 клас з’явиться багато вільних місць. Є такі, хто поки не повертається, є ті, хто перейдуть до іншої школи”, – пише Марічка.

Для усіх батьків школярів журналістка повідомила чудову новину – у цій школі навчання обіцяє бути очним, оскільки там є старе, але надійне бомбосховище. Його вже облаштовують і планують навіть вчитися під час повітряних тривог:

“Розглядається варіант навчання у різні зміни, аби в школі не було одночасно багато дітей, і щоб всім вистачало місця в укритті. Такі реалії…”.

Наостанок Падалко подякувала усім вчителям та викладачам, які сьогодні на своїх плечах тримають освіту в Україні та надихають молодь.

Коментатори звернули увагу на те, яким красенем виріс Михайло, з чим важко сперечатися – файний парубок.

Схожі статті