Огнєвіч була зайвою з самого початку: переможець Холостячки-2 Задворний проявив почуття до іншого чоловіка

Після участі у другому сезоні романтичного шоу "Холостячка" Андрій Задворний та Дмитро Шевченко залишились хорошими друзями. Усі деталі в статті.

Кінець роману Злати Огнєвіч та переможця романтичного шоу Андрія Задворного виявився найдраматичнішим з усіх тих, за якими глядачам доводилося спостерігати. Бізнесмен зізнався, що більше не має почуттів до співачки, і викинув її зі свого життя. Згодом з’ясувалося, що на шоу він потрапив також не заради пошуку кохання, а заради піару. І своїх намірів чоловік не приховував, тому не вважає цей вчинок поганим.

Андрій Задворний розкрив свої почуття до іншого чоловіка

Як з’ясувалося пізніше, Андрій таки знайшов дещо цінне під час зйомок, але це стосується романтичної сфери життя зірки. Так, нещодавно бізнесмен опублікував на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм привітання для екс-учасника проєкту Дмитра Шевченка, який святкує день народження.

Задворний розкрив свої почуття до іншого чоловіка. Скріншоти особистої сторінки чоловіка

У сторіз він засипав Дмитра компліментами, а також зізнався у міцній дружбі з ним. Як так вийшло, що два головних конкурента так здружилися незрозуміло, але це говорить про якість їхніх почуттів до Огнєвіч.

Нагадуємо, що Дмитро Шевченко знайшов своє кохання також на проєкті. Його обраницею стала дівчина з команди. Чи вплинуло це на рішення Злати невідомо, адже глядачі буди впевнені, що співачка обере саме його, а не Андрія Задворного. Тим не менш, зараз все стає на свої місця. Хлопці проводять час разом і майже не згадують артистку, взаємодії з якою стали для них хорошим і тривалим піаром. Тим часом Злата зізнається, що далеко не одразу зрозуміла, хто є хто, а свій вибір взагалі не схвалює. Зірка його проаналізувала і вважає, що далися взнаки незакриті гештальти.

Схожі статті