32-річна дружина Григорія Решетніка розповіла про розлучення: “Рішення розійтись”. З ким лишаться діти?

Григорій Решетнік завжди пишався своїм шлюбом. Він - багатодітний татко, який зумів поєднати і роботу, і батьківство. Неможливо повірити, що така міцна родина може розпастися.

Григорій Решетнік вже понад 10 років у шлюбі. Його характером дуже прониклися творці проєкту “Холостяк” та “Холостячка”. Ведучий виступає не лише у ролі шоумена, а й дає поради майбутнім нареченим, немов старший товариш.

А одружився артист у далекому 2010 році. Зустрів свою другу половинку Христину завдяки роботі. Все було зрозуміло одразу – це справжнє кохання. У 2013-му народився у подружжя синочок Іван. Всі у родині неймовірно були щасливі появі дитинці. Але через 4 роки на пару чекав справжній сюрприз – дружина Григорія знову була при надії. Другим народився синочок Дмитро, а у ковідний 2020-й на світ прийшов третій карапуз. Сашко Решетнік – найменший у сім’ї.

Та нещодавно дружина дала інтерв’ю, де розповіла про розлучення.

Чи правда, що Григорій розлучається зі своєю обраницею?

Христина постала перед камерою телеканалу “СТБ” у яскравому костюмі та строгій зачісці. Жінка спокійно і категорично розповіла про те, що зараз воєнний час – справжнє випробування для сімейних пар. Проте, розлучатися з коханим вона не збирається. Блогерка на прикладі своїх стосунків повідала секрети, що допомагають триматися разом.

“Прикро, що пари не витримують цього напруження і приймають рішення розійтись. Таких серед публічних і непублічних людей – чимало зараз. Наша порада – не будьте категоричними, ставтесь поблажливо до свого партнера, пройдіть цю емоційно надважку дистанцію разом.
Не буває легко, адже стосунки – це також робота, якій варто приділяти увагу”, – поділилася думками Христина.

 

Схожі статті