Що сталося з екс-учасницею “Фабрики зірок” Євою Бушміною? Знайшли на березі моря в купі сміття (ФОТО)

Українська співачка Єва Бушміна колись Буда вельми знаменитою, але ці часи пройшли і про артистку здебільшого не згадують. Усі деталі в статті.

Колись Єва Бушміна скористалася своїм зірковим часом та застрибнула у перші ешелони шоу-бізнесу. Однак, надовго втримати популярність їй не вдалося. Артистка стала підопічною Костянтина Меладзе і мала удачу співпрацювати з віагрянками. Їй навіть приписували роман з продюсером. Та контракт тривав недовго і Єва покинула колектив. Подейкували, що через важкий характер зірки. Але правду знають лише Костянтин та співачка.

Що сталося з екс-учасницею Фабрики зірок Євою Бушміною

Що сталося з екс-учасницею Фабрики зірок Євою Бушміною

Після того, як виконавиця вибула з жіночого колективу вона почала сольну кар’єру, яка не відрізняється особливою успішністю. І все ж таки у екс Єви Бушміної є свій фандом. Остання новина, яка стосувалася артистки і дійсно сколихнула мережу – акція протесту проти забруднення навколишнього середовища.

Єва оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографію, на якій вона лежить на морському березі у купі пластикового сміття та обмотана водорослями. Артистка вдавала, що вона без свідомості.

Фанати артистки високо оцінили її старання та акцію, яку вона влаштувала у своєму мікроблозі. Варто відзначити, що колишня Єва Бушміна (зараз виступає під псевдонімом Layah) взагалі обожнює фотосесії у подібному стилі і своїм смакам не зраджує.

Що сталося з екс-учасницею Фабрики зірок Євою Бушміною. Фото з журналу Віва Україна

Також варто відмітити, що зірка дуже наполеглива та працьовита, тож з великої імовірністю, аудиторія ще почує про неї та її таланти. Адже не дарма на неї звернув увагу сам Костянтин Меладзе, який має неймовірний нюх на таланти.

Схожі статті

Софія Ротару розповіла про сина, який успадкує величезну компанію, бізнес та її резиденцію: “Який же він”

Софія Ротару розповіла правду про сина, який успадкує величезну компанію, бізнес та її резиденцію. Руслан Євдокименко являється єдиним спадкоємцем легенди української естради.