Що сталося з екс-учасницею “Фабрики зірок” Євою Бушміною? Знайшли на березі моря в купі сміття (ФОТО)

Українська співачка Єва Бушміна колись Буда вельми знаменитою, але ці часи пройшли і про артистку здебільшого не згадують. Усі деталі в статті.

Колись Єва Бушміна скористалася своїм зірковим часом та застрибнула у перші ешелони шоу-бізнесу. Однак, надовго втримати популярність їй не вдалося. Артистка стала підопічною Костянтина Меладзе і мала удачу співпрацювати з віагрянками. Їй навіть приписували роман з продюсером. Та контракт тривав недовго і Єва покинула колектив. Подейкували, що через важкий характер зірки. Але правду знають лише Костянтин та співачка.

Що сталося з екс-учасницею Фабрики зірок Євою Бушміною

Що сталося з екс-учасницею Фабрики зірок Євою Бушміною

Після того, як виконавиця вибула з жіночого колективу вона почала сольну кар’єру, яка не відрізняється особливою успішністю. І все ж таки у екс Єви Бушміної є свій фандом. Остання новина, яка стосувалася артистки і дійсно сколихнула мережу – акція протесту проти забруднення навколишнього середовища.

Єва оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографію, на якій вона лежить на морському березі у купі пластикового сміття та обмотана водорослями. Артистка вдавала, що вона без свідомості.

Фанати артистки високо оцінили її старання та акцію, яку вона влаштувала у своєму мікроблозі. Варто відзначити, що колишня Єва Бушміна (зараз виступає під псевдонімом Layah) взагалі обожнює фотосесії у подібному стилі і своїм смакам не зраджує.

Що сталося з екс-учасницею Фабрики зірок Євою Бушміною. Фото з журналу Віва Україна

Також варто відмітити, що зірка дуже наполеглива та працьовита, тож з великої імовірністю, аудиторія ще почує про неї та її таланти. Адже не дарма на неї звернув увагу сам Костянтин Меладзе, який має неймовірний нюх на таланти.

Схожі статті