Андрій Данилко відгуляв гучне весілля та показав чарівну наречену: мама Сердючки Білоконь засяяла від щастя

Відомий український виконавець Андрій Данилко вразив своєю появою на розкішному весіллі разом з Інною Білоконь. Усі деталі дізнайтеся в статті.

Відомий український виконавець Андрій Данилко роками виступає під псевдонімом Вєрки Сердючки, яка полонила серце кожного українця і залишається виконавцем, який користується популярністю не тільки в шоу-бізнесі, але і на корпоративах.

Андрій Данилко відгуляв гучне весілля та показав чарівну наречену

Свою участь на заходах Андрій Данилко не висвітлює на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, але фанати, які не безкоштовно запрошують його виступити для своїх гостей, не можуть втриматися, і зазвичай оприлюднюють кадри зі свята.

Власне, на фанатських сторінках, які присвячені творчості Андрія Данилка, з’являється дуже багато кадрів, які робляться саме на весіллях та днях народженнях.

Так, нещодавно трапилося із Іванною Онуфрійчук, яка з великим задоволенням показала фанатам, як Андрій Данилко та Інна Білоконь розважали її публіку.

Андрій Данилко та Інна Білоконь відгуляли гучне весілля
Андрій Данилко відгуляв гучне весілля та показав чарівну наречену

Не відставали і гості зірки, які також активно постили відеоролики з виступу знаменитості. Інна Білоконь вразила своєю артистичністю, і здається, мамі Сердючки настільки сподобалося свято, що вона буквально сяяла від щастя.

Нагадуємо, що зірка давав декілька інтерв’ю під вас війни і вразив шанувальників своєю стійкістю та сміливістю. Андрій заявив, що залишається у себе вдома та не збирається нікуди тікати. Ба більше, Андрій разом з Інною виступили для киян у київському метрополітені. Вперше за багато років Вірка Сердючка змінила свою вишиванку на військову форму.

Андрій Данилко відгуляв гучне весілля та показав чарівну наречену

Шанувальники Андрія дуже цінують його ставлення та бажання підтримати співвітчизників у скрутну хвилину.

Схожі статті