Ведучий “Сніданку з 1+1” Єгор Гордєєв не стримав почуттів і публічно поцілував Нелю Шовкопляс без її згоди

Знаменитий український телеведучий Єгор Гордєєв проявив свої почуття до Нелі Шовкопляс прямо під час зйомок. Усі деталі дізнайтеся в статті.

Знаменитий український телеведучий Єгор Гордєєв та його партнерка Неля Шовкопляс з самого початку співпраці дуже підійшли одне одному. Здавалося, що це неможливо, адже вони настільки різні, але екранна пари довела, що протилежності все ж таки доповнюють одне одного і добре виглядають в кадрі.

Неля Шовкопляс ніжно припала до Єгора Гордєєва, а він не втримався
Єгор Гордєєв не стримав почуттів і публічно поцілував Нелю Шовкопляс без її згоди

За роки спільних зйомок та прямих ефірів Неля та Єгор настільки здружилися, що тепер їхні фанати підозрюють їх у романі. Так, зірки демонструють особливе ставлення до партнера і час від часу дають волю почуттям.

Єгор Гордєєв не стримав почуттів і публічно поцілував Нелю Шовкопляс без її згоди

Наприклад, не так давно Єгор опублікував на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram відривок з шоу “Сніданок з 1+1”, в якому він, проходячи повз Нелі, яка сиділа за столом і не бачила його позаду, наважився і міцно поцілував її у маківку. Шовкопляс була здивована раптовим проявом почуттів, але відреагувала на це дуже позитивно — засяяла та невпинно посміхалася.

Єгор Гордєєв не стримав почуттів і в прямому ефірі поцілував Нелю Шовкопляс. Скріншоти особистої сторінки телеведучого

Варто відзначити, що за офіційною версією Неля Шовкопляс заміжня. Її чоловік Олександр не дотримується публічного образу життя, тому вона його не показує користувачам. Єгор Гордєєв в свою чергу затятий холостяк, в якого немає часу на серйозні стосунки.

І тим не менш, досвід підказує, що часто партнери, яких підозрюють у романі мають можливості та час приховувати реальні стосунки. І цілком імовірно, що колись фанати дізнаються, що Єгор та Неля разом.

Схожі статті