37-річна Слава Камінська показала елітне життя закордоном: дискотеки, пляжі, мармур – все одно не задоволена

Учасниця колишнього гурту "НеАнгели", з початку повномасштабної війни, переїхала з дітьми та мамою в Нідерланди. Здавалося, що могло бути краще, ніж поїхати якомога далі від бойових дій? Але і там екс-солістка не змогла не привернути до себе уваги.   

В одному із селищ Нідерландів, яке має назву Нордвейк, Славі та її сім’ї надали житло, але цього виявилось недостатньо для зірки, яка звикла куди до більш розкішного та розкутого життя в Україні.

“Мабуть, я настільки завинила в минулому житті, що сьогодні я з мамою, беззубою собакою, немає нянь і ми уживаємось на десяти квадратних метрах! Я не розумію, за що це мені” – розказала Слава в програмі “Ранок з Україною”

Інтернет, як-то кажуть, пам’ятає все, і цитата розлетілася по всіх медіа.

Попри незадоволення Європейським життям, повернутися в Україну співачка не збирається і чудово проводить час на закордонних пляжах. Слава назвала себе в одному пості так:

“Королева дискотек”

37-річна Слава Камінська показала елітне життя закордоном

При цьому рудоволоса знаменитість бідкається на відсутність манікюру у Європі. Проте, це не заважає ходити по закладах разом з сином та донькою.

37-річна Слава Камінська показала елітне життя закордоном

Разом з малечею Камінська відзначала День матері. Подорожує Нідерландами співачка на власній автівці, яку вважає своєю зоною комфорту. А також не соромиться демонструвати наряди. Втім, туга за рідним домом бере своє:

“Хочу бути вільною у своєму улюбленому Києві”

37-річна Слава Камінська показала елітне життя закордоном

Такі вислови та публікації звісно обурили прихильників співачки, бо поки одні артисти займаються волонтерською роботою, створюють благодійні концерти, інші незадоволені безпекою над своєю головою.

Ось такі коментарі можна було побачити на сторінці Слави Камінської:

  • “Де пости підтримки України?”
  • “Дорогі українці, якщо ви за кордоном, то, будь ласка, хто може перераховуйте гроші на озброєння для ЗСУ”
  • “На трасу з тією табличкою”

Нагадаємо, що Слава була однією із солісток гурту “НеАнгели” з 2006 по 2021 рік. Найбільш відомі хіти гурту -“Роман” і “Серце”, які кілька місяців поспіль займали перші місця в усіх музичних чартах.

Схожі статті