Розлученки 2022 року – імена та історії краху сім’ї: Надя Дорофєєва, Даша Кацуріна, Анна Богдан та інші

У 2022 році розпалося декілька відомих пар українського шоу-бізнесу. Чи пов'язане це з війною та хто саме відтепер носить статус розлученки – дізнавайтеся у нашій статті.

Більшість пар нашої сьогоднішньої добірки здавалися ідеальними та міцними, однак час розставив все по місцях. Сенсація пропонує пригадати історії краху зіркових сімей українського шоу-бізнесу.

Надя Дорофєєва і Володимир Дантес

Вова і Надя ошелешили публіку новиною про розлучення у березні 2022-го, але при цьому вони зауважили, що рішення розійтися назріло давно і не через війну – просто не було слушного моменту раніше про це повідомити.

Колишній чоловік Наді Дорофєєвої Дантес вперше прокоментував її роман з Кацуріним
Історія розлучення і краху сім’ї Дорофєєвої і Дантеса

Прихильникам важко було змиритися з тим, що Дантес і Дорофєєва більше не разом. Ба більше, співачка вже показала нового хлопця, яким став друг сімейства Михайло Кацурін.

Даша і Міша Кацуріни

Ресторатори Даша і Міша Кацуріни майже одразу за Дорофєєвою і Дантесом заявили, що розлучаються, незважаючи на наявність двох спільних дітей. Примітно, що молоді люди дружили парами та часто разом відпочивали на курортах, але все вказує на те, що любовний трикутник в цій історії зав’язався значно раніше, ніж стало відомо про стосунки Наді та Михайла.

Історія розлучення і краху сім’ї Кацуріних

Колишня дружина Кацуріна чесно зізналася, що розлучення далося їй нелегко, оскільки йому передувала зрада:

“Повномасштабна війна у твоїй країні, зрада і розлучення з двома дітьми – це важко”.

Анна Богдан і Михайло Заливако

Герої “Холостяка-11” Анна Богдан і Михайло Заливако протрималися разом після проєкту трохи більше року. Вона демонстрували справжню ідилію у відносинах і публічно говорили про майбутнє весілля, однак йому не судилося відбутися:

“На жаль, наші стосунки закінчилися, це моє остаточне рішення. Це рішення далось мені важко. Наше знайомство було найцікавішим, дуже класна історія, яку я завжди пам’ятатиму”, – повідомила Анна.

Причин розставання вона не розкрила, а сам Холостяк Заливако досі не давав жодних коментарів з приводу розриву.

Анна Богдан у розкішній сукні та екс-холостяк Михайло Заливако в костюмі схвилювали мережу новиною
Історія розлучення і краху стосунків Анни Богдан і Михайла Заливако

Наталія Валевська та Володимир Пригладь

Після 20 років спільного життя співачка Наталія Валевська зізналася, що розлучилася зі своїм чоловіком і продюсером Володимиром Пригладем, який наразі служить у лавах ЗСУ. Він тричі кликав кохану заміж, поки вона зрештою не погодилася. Дітей у екс-подружжя не з’явилося.

Поліна Логунова і Дмитро Ступка

Вперше про проблеми в родині Поліни Логунової і Дмитра Ступки в публічному полі стало відомо більше року тому – жінка запевняла, що заробляє більше за чоловіка і готова від нього піти, якщо це не зміниться. Трохи згодом пара разом з донькою емігрувала до Америки, де і завершилася їхня історія.

Дмитро Ступка і Поліна Логунова розлучилися
Історія розлучення і краху сім’ї Дмитра Ступки та Поліни Логунової

Логунова стверджує, що вони зі Ступкою залишилися чудовими друзями, при цьому згодом стало відомо, що у неї з’явився новий обранець, з яким вона вже заручилася і готується йти під вінець.

Схожі статті