Екс-дружина Арсена Мірзояна показала обличчя крупним планом: остаточно затьмарила Тоню Матвієнко (ФОТО)

Арсен Мірзоян - двічі одружений чоловік. Подивіться, якою красунею є його перша дружина. Жінка показала нову світлину в Інстаграмі. Як відреагувала Тоня Матвієнко?

Арсен Мірзоян має дуже цікаву особисту історію кохання. Свою першу обраницю він зустрів ще за тих часів, коли не мав ні слави, ні популярності, ні гучних музичних хітів. Разом проходили непрості часи ранньої молодості. У подружжя народилося двійко синів. Дружину артиста звати Анною.

Втім, стежки музиканта з його колишньою обраницею розійшлися. Арсен неохоче говорить про розрив стосунків з екс-коханою. Проте, обидва вчинили мудро: спільні діти, хоч і проживають з мамою, але достатньо часу проводять з батьком. Знайомі навіть з Тонею Матвієнко, її старшою донькою та власною молодшою сестричкою за татком.

У мережі часто порівнюють Анну і Антоніну. Дівчата й самі на це дають привід. Якщо Матвієнко-молодша зараз зрідка публікує контент особистого характеру, то перша дружина Мірзояна сміливо робить селфі.

Екс-дружина Арсена Мірзояна показала обличчя крупним планом

Нещодавно вона поділилася новою світлиною у сторіз в Інстаграмі. Жінка показала, що виглядає беззаперечно гарно.

Цікаво, що Анна не зізнається у своєму віці. Можна лише здогадуватися, що їй може бути близько 40-ка років. Самому Арсену – 44, а його старший син у 2021-му закінчив 11-й клас.

Нагадаємо, що Мірзоян та Матвієнко одружилися у 2017 році. Маленьку донечку Ніну назвали на честь легендарної бабусі. Дівчинка вже проявляє музикальний талант.

Якщо вас цікавить тема зіркових одружень, цікавих союзів – радимо подивитися відеоматеріал від наших партнерів “Одна Минута”:

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.