37-річний Анатолій Анатоліч тепер у ЗСУ? Ведучий документом довів, що не ховається від відповідальності

Популярний ведучий і шоумен Анатолій Анатоліч показав незвичайний документ та показав, що у складний час пригодився країні. Чим займається зірковий чоловік?

Анатолій Анатоліч, як ніхто з зірок краще відчув на собі, що таке війна. Його родина перебувала у Вишгороді, де з перших днів відбувалася стрілянина. Ведучий розповідав, що разом з сусідами довелося ховатися у підвалі. У рідкісні хвилини, коли гармати затихали, можна було з крихітним немовлям вийти на вулицю подихати свіжим повітрям.

Минулого року народився у Анатолія син, якого назвали Нілом. Вся родина переживала за нього.

Син Анатолія Анатоліча

 

“Ніл спокійний. Він не знає, що відбувається. Але я обов’язково йому розповім, що наробили росіяни. Я обіцяю, що це не буде забуто. Ніколи”, – розповідає знаменитість.

Згодом сімейству шоумена вдалося вибратися з небезпечного місця. Ходили чутки, що популярний чоловік навіть виїхав закордон, як багатодітний татко. Проте, нещодавно чоловік показав, що все ж таки не збирається працювати деінде, окрім України.

У сторіз він продемонстрував посвідчення преси.

“Слава ЗСУ!”, – пише у себе в Інстаграмі Анатоліч та демонструє прес-карту зі своїм справжнім прізвищем.

37-річний Анатолій Анатоліч тепер у ЗСУ?

Примітно, що очевидно зірка досі працює на ТРК “Україна”, хоча ранкову передачу Лілія Ребрик веде вже зі Славою Дьоміним.

Нагадаємо, що Анатолій Яцечко став працювати на телеканалі у 2019 році. Також ведучий працює над власним проєктом, у якому бере інтерв’ю у селебрітіз. До цього багато років був на “Плюсах”, де також займався ранковим шоу. Нині активно веде ще й блог у соціальних мережах.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.