Що відомо про останні переміщення Олега Винника? Повелитель вовчиць видав свій секрет: “Залишуся в Європі”

Відомий український співак Олег Винник з початку повномасштабного вторгнення росії на територію України майже не виходить на зв'язок зі своїми шанувальниками.

Вже 4 місяці триває війна росії проти України. Протягом усього цього часу більшість українських зірок активно висловлюють свою позицію, збирають кошти на потреби ЗСУ та звичайних людей, що постраждали внаслідок дій окупанта, займаються волонтерською діяльністю, а деякі зі знаменитих чоловіків навіть поповнили лави захисників.

Натомість улюбленець жінок Олег Винник зник з інформаційного простору та змусив публіку хвилюватися з приводу зникнення повелителя вовчиць. Він не дає інтерв’ю, не з’являється у соціальних мережах і навіть не повідомляє про своє місцезнаходження. Його бек-вокалістка і таємна дружина Таюне так само зникла з радарів.

Що відомо про останні переміщення Олега Винника?
Що відомо про останні переміщення Олега Винника?

Що відомо про останні переміщення Олега Винника

Шанувальники артиста підозрюють, що Олег Винник виїхав з України до Німеччини, де колись давно починав свою кар’єру і багато років жив. В цій країні у співака є нерухомість, а також, як подейкують, живе син Юліан.

Що відомо про останні переміщення Олега Винника? Скріншот коментарів під публікацією співака

У коментарях до публікацій Винника в Інстаграмі фоловери залишають коментарі з різними версіями місцезнаходження улюбленого виконавця.

Крім того, його закликають перервати мовчання і прямо сказати, чого їм від нього чекати:

“А чого не напишете вже: “Залишуся в Європі”. І від вас вже відчепилися б”.

Олег Винник більше не повернеться до України? Скріншот коментарів під публікацією співака

Варто зауважити, що мовчазну позицію Винника більшість засуджують, адже він як публічна людина має можливість донести правду про війну в Україні ще більшій кількості людей. Але Оля Полякова нещодавно стала на захист повелителя вовчиць і розповіла, що він має серйозні проблеми зі здоров’ям.

Нагадаємо, відміняти свої концерти Олег почав ще до подій 24 лютого. Детальніше про це в наступному відео:

Схожі статті