Як виглядає свекруха Каті Осадчої, на яку її чоловік схожий як дві краплі води: невістку та онуків не бачила

Ведуча програми "Світське життя" зазвичай випитує у зірок найпотаємніші подробиці особистого життя, але своє тримає в секреті. Дізнайтеся все про свекруху Каті Осадчої у нашій статті.

Катерина Осадча заміжня за Юрієм Горбуновим, який виріс у звичайній сім’ї звичайних батьків. Тато знаменитості будував будинки, а мама працювала вихователькою у дитячому садку.

Вільний від роботи час жінка проводила за грою на бандурі – саме вона прищепила сину любов до музики. У школі майбутній шоумен грав на баяні і на гітарі. Ці музичні навички глядачі неодноразово спостерігали на блакитних екранах.

Як виглядає свекруха Каті Осадчої

Зі своєю зірковою невісткою мама Юрія Горбунова не змогла познайомитися, так само як і потримати на руках онуків – вона рано пішла з життя.

Втрата матері стала великим ударом для телеведучого-початківця – це сталося у 1999 році, коли його кар’єра тільки набирала обертів. Зірка ніколи не приховував від шанувальників – дуже сумує за рідною людиною і часто її згадує.

В Інстаграмі Горбунова можна знайти фото його мами і свекрухи Каті Осадчої. Юрій виявився дуже на неї схожим, особливо очима та усмішкою, про що пишуть і користувачі мережі.

Мама Юрія Горбунова, яка не встигла стати свекрухою для Каті Осадчої
Як виглядає свекруха Каті Осадчої, на яку її чоловік схожий як дві краплі води

Якби не мінливості долі, жінка мала б двох онуків – Івана і Данила. Старшому вже 5, а молодшому ще немає й року. Крім того, Осадча і Горбунов замислюються про всиновлення дитини, яка втратила батьків через війну.

Як виглядає свекруха Каті Осадчої, на яку її чоловік схожий як дві краплі води

Знаменита пара вважає, що це буде на плечах всіх українців, тому і вони зокрема теж думають про те, щоб подарувати сироті щасливе дитинство після усього пережитого.

Схожі статті