Надія Мейхер показала дорослого сина та вразила зовнішністю спадкоємця: “Викрадач жіночих сердець”

Відома українська телеведуча Надія Мейхер після років приховування свого старшого спадкоємця Ігоря таки показала його публіці. Усі деталі в статті.

Одна з найяскравіших зірок популярного музичного гурту “ВІА Гра” та учасниця її “золотого” складу Надія Мейхер-Грановська остаточно покинула колектив ще 2011 року. Проте досі шанувальників цікавлять подробиці роботи співачки у групі, яка виростила цілу низку сольних зірок.

Нині та “чорненька” з “ВІА Гри” — 37-річна Надія Мейхер, виступає на естраді та знімається у серіалах. Минулого року вона стала визнаною зіркою гостросюжетної багатосерійної мелодрами “Ніщо не відбувається двічі”, зігравши там одну з головних ролей. Через популярність проекту його продовжили на другий сезон.

Надія Мейхер показала дорослого сина та вразила зовнішністю спадкоємця

Увагу публіки вона намагається сфокусувати саме на своїй професійній діяльності, а своє особисте життя приховує навіть від журналістів. Саме тому декілька років тому опублікована нею фотографія старшого сина Ігоря неабияк сколихнула мережу. Зірка привітала спадкоємця з днем народження, присвятила йому неймовірно ніжний текст, а також показала, як тепер виглядає її старший син.

Підписники сприйняли новий кадр від Надії з великими радощами, а особливо звернули увагу на зовнішність Ігоря, який дійсно має блискучі дані. Хтось зазначив, що хлопець став дуже схожим на матір, хтось навпаки вважає, що спадкоємець – копія батька.

Надія Мейхер показала дорослого сина та вразила зовнішністю спадкоємця

Звісно, знайшлися і ті, хто не дав ложку дьогтю до бочки меду та почав радити Ігорю, як йому виглядати. Мабуть саме тому зірки дуже рідко викладають в мережу знімки своїх спадкоємців. Тим не менш, Ігор — один з тих, хто в основному збирав компліменти.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.