Син Тіни Кароль від Євгена Огіра вбрався у вишиванку та хвацько станцював гопака: справжній українець

Тіна Кароль вже котрий рік самостійно виховує свого коханого синочка Веніаміна. Попри те, що хлопець живе закордоном, мама все одно прищеплює йому українські традиції.

Славетна Тіна Кароль виявилася дуже сильною жінкою. У 2013 році вона попрощалася зі своїм чоловіком Євгеном Огіром. Співачка всі сили поклала на те, аби врятувати його від онкології. З часом артистка зізнається, що вилікуватися було неможливо, а рак назве “гуманною” хворобою, яка дає час проститися з коханою людиною.

Тіна Кароль показала, як Веніамін танцює гопак
Син Тіни Кароль від Євгена Огіра вбрався у вишиванку та хвацько станцював гопака

Найскладнішим для Тіни було на той час зізнатися синочку Вені у тому, що насправді сталося з татком. Які лише слова та легенди не вигадувала зірка, аби не завдати болю дитині.

Що відомо про Веніаміна Огіра?

Нащадок Євгена Огіра нині проживає у Британії. Мама відправила сина туди, аби дати найкращу освіту. Тіна завжди мріяла про те, щоб Веня знав мови та навчився гарних манер. Поп-діва не одразу зважилася на такий крок. Артистка зізнавалася, що їй далася розлука з дитиною складно.

Разом із тим, що Кароль бажає хлопцю лише найкращого, вона не хоче, аби він забував своє коріння. З дитинства син співачки вивчав українську культуру, а згодом став брати участь у народних танцях. Зріст дозволяє Огіру-молодшому виконувати гопак, а ще Веніамін обожнює носити вишиванку.

До мами він часто до війни приїздив у гості, а вона влаштовувала йому подорожі до екзотичних країн. Також рідні кожного дня на зв’язку, хоча й знову відстань їх розлучила.

Нагадаємо, що незаміжня поп-діва Тіна дуже хоче ще народити донечку. Дивіться у відео та дізнайтеся, хто ж стане татком дитини:

Схожі статті