Обрізали волосся і зробили модну стрижку піксі: Кравець, Кароль, Приходько та інші зірки з короткими зачісками

Модна стрижка піксі може виглядати дуже по-різному. Підтверджують це знамениті українки, які спробували на собі коротку зачіску – Тіна Кароль, Олена Кравець, Настя Приходько та інші.

Часто буває важко розпрощатися з довгим волоссям, однак влітку коротка стрижка – справжнє спасіння, адже носити левову гриву у 40-градусну спеку нелегко. Дізнайтеся, хто з зірок українського шоу-бізнесу зробив собі піксі і не пошкодував.

Олена Кравець

Зірка студії “Квартал 95” Олена Кравець все частіше експериментує з іміджем. Її нова стрижка піксі з довгим чубчиком навскіс виглядає дуже ефектно і свіжо.

Олена Кравець зі стрижкою піксі
Олена Кравець зі стрижкою піксі

Тіна Кароль

Поп-діва вітчизняної естради не оминула ультрамодну стрижку піксі, яка вже давно не втрачає своєї актуальності. Тіна Кароль посилила багатошарову укладку додатковим об’ємом з ефектом легкої недбалості.

Тіна Кароль зі стрижкою піксі
Тіна Кароль зі стрижкою піксі

Оля Цибульська

Оля Цибульська полюбляє змінювати зачіски. Сьогодні вона може бути елегантною леді з кучерями, а завтра – рок-зіркою зі стрижкою під хлопчика.

Стрижка піксі на Олі Цибульській
Стрижка піксі на Олі Цибульській

Аніта Луценко

Екс-тренерка шоу “Зважені та щасливі” Аніта Луценко – ще одна експериментаторка зі стилем. За останні пару років спортсменка змінила кілька зачісок – від короткого піксі до подовженого каре. Нерідко змін зазнавав і колір волосся Аніти.

Різні стрижки Аніти Луценко
Різні стрижки Аніти Луценко

Анастасія Приходько

Довжина спереду і з боків надає об’ємній піксі Насті Приходько жіночну форму, а коротка задня частина перетворює її на сучасну модифікацію класичної стрижки.

Анастасія Приходько зі стрижкою піксі
Анастасія Приходько зі стрижкою піксі

Загалом мода на короткі жіночі стрижки з’явилася відносно нещодавно. При цьому справжній бум викликала саме стрижка піксі, яка завоювала популярність серед мільйонів модниць з усього світу.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.