Злата Огнєвіч відгуляла весілля і показала сукню нареченої: наречений не з “Холостячки”, а наречена при надії

Популярна співачка Злата Огнєвіч сьогодні щаслива, як ніколи: вона спеціально повернулася до України, аби відгуляти пишне весілля. Дізнайтеся все про головну подію.

Златі Огнєвіч 36 і вона весь минулий рік активно шукала собі обранця. Зірка сміливо пішла на проєкт “Холостячка-2”, аби зустріти свою половинку. Претендентів було багацько. У житті артистки відбулося безліч побачень, і врешті-решт обрала знаменитість Андрія Задворного.

Григорій Решетнік розсекретив, з ким Злата Огнєвіч відпочиває на курорті
Злата Огнєвіч відгуляла весілля

Втім, стосунки так і не склалися. Злата з обранцем розійшлися. Огнєвіч вирішила, що доля її таки сама знайде. І ось вже сьогодні співачка на весіллі.

Що відомо про свято Злати Огнєвіч?

Зірка спеціально для весілля прилетіла з-за кордону. Ще вчора вона натякала про це у сторіз в Інстаграмі. Сьогодні вона радісно публікує відео з неймовірної краси весільного павільйону. Гості всі у зборі, а першим заходить наречений.

Чоловік, як справжній українець вбрався у вишиванку. Свято й взагалі проходить у традиційному стилі.

“Цей день настав”, – пише Огнєвіч.

Злата Огнєвіч відгуляла весілля

Згодом батько виводить до зали наречену, яка також у вишивці. Видно, що молода – при надії, при чому вже скоро буде пестити немовля на руках.

Злата Огнєвіч відгуляла весілля

Злата неймовірно щаслива, адже сьогодні одружує свою сестричку. Дівчата неймовірно схожі: обидві чорняві, мають неймовірні кучері. За нареченою вийшли мами, які постелили нареченому і нареченій традиційний весільний рушник. Гості не стримувалися в оплесках.

Злата Огнєвіч відгуляла весілля

Нагадаємо, що все про заміжжя із знаменитістю знає Катя Репяхова, яка вийшла заміж за Віктора Павліка. Про секрет її вдалого шлюбу дізнайтеся у відеоматеріалі:

Схожі статті