Як виглядає донька Кузьми Скрябіна Барбара: цілодобово волонтерить, а спить де доведеться на палетах

Донька популярного співака Андрія Кузьменка вражає всіх прихильників тата: Барбара активно влонтерить та не забуває працювати за професією.

Донька легендарного співака та шоумена Андрія Кузьменка вже давно виросла. Вона народилася у шлюбі артиста з художницею Світланою Бабійчук. Дівчинку назвали Марією-Барбарою.

Як виглядає донька Кузьми Скрябіна Барбара

Що відомо про життя доньки Кузьми Скрябіна?

Їй було всього 18 років, коли не стало татка. Марія-Барбара весь час до 2022-го року була далека від публічності. Вона закінчила вищій навчальний заклад за медичною спеціальністю. У 2019-му році вийшла заміж. Планувала дівчина багато навчатися, адже для того, щоб стати дерматологом та займатися косметологією, потрібно бути справжнім професіоналом.

Дружина та дочка Кузьми Скрябіна на відкритті його іменної зірки у Києві
Дружина та дочка Кузьми Скрябіна на відкритті його іменної зірки у Києві

Втім, війна внесла корективи і в її життя. Барбара активно стала волонтерити. Вона, як лікар, дуже добре знається на медикаментах та почала організовувати безкоштовні набори для знедолених. Відправляє дівчина пакунки до Харкова, виручає переселенців.

Як виглядає донька Кузьми Скрябіна Барбара

Часто роботи було стільки, що вона засинала прямо на складі. Світлина дівчини з тих часів досі бентежить прихильників. А ще донька Кузьми знову зайнялася його фондом, що викликало у всіх захоплення. Сама ж Барбара на життя не скаржиться та своїм прикладом показує, скільки всього здатна зробити проста людина.

Як виглядає донька Кузьми Скрябіна Барбара

Нагадаємо, що Кузьми Скрябіна не стало у 2015 році. Чоловік пішов з життя унаслідок ДТП. Прощання було дуже пишним, до Львову з’їхалося пів України, аби попрощатися з кумиром. Дізнайтеся, хто з зірок також кілька років тому полишив цей світ.

Схожі статті