Ектор Хіменес-Браво розповів про життя в Україні і назвав українців “не нормальними”: “Ніде я не бачив такої…”

Знаменитий український кулінар колумбійського походження Ектор Хіменес-Браво вперше заговорив про якості українців, з якими йому довелося прожити півжиття.

Знаменитий український кулінар колумбійського походження Ектор Хіменес-Браво півжиття прожив на території України. Саме тут він побудував свій бізнес, і став успішним шоуменом. Завдяки своїм старанням, він також зміг побудувати розкішний будинок в Канаді, яку він вважає своїм справжнім домом.

Ектор Хіменес-Браво розповів про життя в Україні і назвав українців ненормальними

На початок війни зірка знаходився на своїй батьківщині в Колумбії. Ектор запевняє, що це не була втеча, а запланована поїздка. Він не бачився з матір’ю вельми давно, і вперше за 8 років вона приїхала до нього в гості, а через місяць він вирішив вирушити до неї.

Близько тижня він знаходився в Колумбії, але більше не зміг очікувати, коли в Україні закінчиться війна і рушив до Польщі. До столиці він не наважився повертатися. Там разом зі своєю коханою він займався волонтерством, а тільки но Віталій Кличко закликав найохочіших киян повернутися додому, Хіменес-Браво опинився біля своїх ресторанів тут як тут. Чоловік не припиняє допомагати захисникам та переселенцям і здебільшого ця допомога носить саме кулінарний характер. Зірка робить те, що вміє краще всього — годує людей.

Але нещодавно йому дійсно вдалося здивувати своїх фанатів, адже його нещодавній пост, який він оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram містив питання, чи нормальні українці.

Однак, він просто привернув увагу, а далі заявив, що не нормальні, а неперевершені. А далі у своїй публікації він розповів про подвиги, які змушують задуматися про те, наскільки українська нація велика та могутня, як вона далі зростатиме завдяки людям, які боролися за своє життя та життя своєї країни не дивлячись ні на що.

Схожі статті