“Так!”: 36-річна Злата Огнєвіч неочікувано отримала пропозицію руки і серця на весіллі рідної сестри

Знаменита українська співачка Злата Огнєвіч показала, як один з її шанувальників запропонував їй вийти за неї заміж. Сталося це під час весілля її сестри.

Знаменита українська співачка Злата Огнєвіч декілька днів тому повідомила, що має терміново повертатися з Амстердаму до України. Начебто через сімейні справи, вона покидає все і першим літаком має дістатися своєї сім’ї. Саме тоді вона запропонувала своїм підписникам здогадатися, що ж сталося. Щоб відкинути одразу негативні емоції та тривожність у своїх підписників, вона підкреслила, що новина дуже хороша і хвилюватися не варто.

Злата Огнєвіч неочікувано отримала пропозицію руки і серця на весіллі рідної сестри

Як з’ясувалося згодом, мова йшла про весілля її рідної сестри Юлії Бордюг.

Злата Огнєвіч неочікувано отримала пропозицію руки і серця на весіллі рідної сестри

Пишне свято було влаштовано у найкращих традиціях, незважаючи на сумні події, які розгортаються в Україні. Злата похизувалася своїм букетиком дружки, а також заявила, що деякі шанувальники все ж таки вгадали, що її родичка йде під вінець.

Злата Огнєвіч неочікувано отримала пропозицію руки і серця на весіллі рідної сестри

Однак, дехто з підписників вирішив проявити креатив. Так, невідомий скористався нагодою та запропонував Златі вийти за нього заміж. Причому він не запитав про її думку, а поставив перед фактом, що одружиться на ній.

Втім, Злата, яка дуже добре знайома з неадекватною поведінкою та оцінюванням своїх можливостей від шанувальників просто проігнорувала цей закид у свою сторону.

Варто відзначити, що її заява про те, що станеться дещо, про що вона довго мріяла, спровокувало плітки про весілля саме Злати, або ж її вагітність. Адже недарма декілька місяців тому вона зізнавалася, що дуже хоче дитину, а також створити сім’ю. Війна підняла усі ці її мрії назовні і зробили їх пріоритетом.

Схожі статті