Була зіркою в Україні, а стала найманкою в США: дочка Єгорової Ровінська зізналася, ким працює в еміграції

Дочка знаменитої української телеведучої Сніжани Єгорової Стася Ровінська розповіла, як влаштувалася в Нью-Йорку, куди вона переїхала близько місяця тому.

Декілька тижнів тому дочка знаменитої української телеведучої Сніжани Єгорової, яка підтримала дії володимира путіна та російської федерації, Стася Ровінська, зізналася, що вони з чоловіком прийняли рішення емігрувати з України до Сполучених Штатів Америки. Не дивлячись на те, що зірка запевняла, що в них немає достатньо грошей для життя в Америці, телеведуча обрала Нью-Йорк, який вважається найдорожчим містом.

Дочка Сніжана Єгорової Стася Ровінська зізналася, ким працює в еміграції

Спочатку родина перебувала в гостях у своїх друзів, але згодом змогла орендувати власну квартиру, у якій не було жодних меблів. Стася показувала, як вони сплять на матрацах, а їдять з валіз, але запевняла, що усі меблі будуть придбані і почнеться нове життя.

Дочка Сніжана Єгорової Стася Ровінська зізналася, ким працює в еміграції. Скріншоти особистої сторінки зірки

А нещодавно вона оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram кадри, у яких розповіла, що влаштувалася на роботу. Звісно, про роль телеведучої годі мріяти, тож Стася стала помічницею режисера. Але і ця професія ненадовго, адже вона буде заробляти гроші за певного проекту, а на наступний будуть шукати іншу дівчину.

Дочка Сніжана Єгорової Стася Ровінська зізналася, ким працює в еміграції

Однак, Стася не засмучується і навіть задоволена своїм місцем. Насправді, це дуже хороший старт, адже корінні нью-йоркці часом не можуть влаштуватися на роботу понад рік, адже у місті дуже висока конкуренція. Також Стася зізналася, що після того, як режисер дізнався про її колишній рід занять, він запропонував їй також взяти участь у виставі, але вона ввічливо відмовилася, розуміючи, що в неї недостатньо для цього ресурсу. Також Ровінська відмітила, що працює до пізньої ночі, а няні для дітей вони все ще не знайшли.

Схожі статті