Як виглядає свекруха Марічки Падалко, на яку її чоловік схожий як дві краплі води: невістку і онуків не бачить

Відома українська телеведуча Марічка Падалко багато років тому вийшла заміж за народного депутата Єгора Соболєва, який колись емігрував до України з росії.

Знаменита українська телеведуча Марічка Падалко свого часу вступила у стосунки з народним депутатом України Єгором Соболєвим, який прославився скандальністю та бійками. Чоловік народився у російській федерації, тож для міграції до Києва був вимушений залишити своїх батьків.

Втім, на той період Марічка мала можливість познайомитися зі своїми майбутніми свекром та свекрухою. Зустріч пройшла вдало і ніщо не передрікало обіди, аж допоки не наступив 2014 року.

Як виглядає свекруха Марічки Падалко, на яку її чоловік схожий як дві краплі води

Як виглядає свекруха Марічки Падалко, на яку її чоловік схожий як дві краплі води

Після цього родина не мала можливості бачитися. Закриті кордони створили перепону для родини, і жінка з тих пір не була в гостях у свого сина. У свекрухи Марічки були з Єгором деякі розбіг у думках стосовно політики України та росії. Але коли почалася війна, чоловіку довелося перервати спілкування.

Справа в тому, що свекруха Падалко надивилася сюжетів про Україну на російському телебаченні і не бачить ніяких проблем у тому, що тепер Україні де живуть її онуки та син йде війна. Єгор зізнався, що він так і не зміг достукатися до мами. Відбувся сильний скандал. Він кричав і намагався довести свою точку зору, але не дивлячись на те, що її родина знаходиться у великий небезпеці, жінка не повірила і не захотіла слухати Єгора.

Звісно, для родини це велика криза і серйозна проблема. Якщо вони помиряться, навряд чи хтось забуде про те, що свого часу жінка, мама та бабуся в одному обличчі проігнорувала слова свого сина, не повірила йому та навіть не подумала про те, що його родина дійсно може загинути будь-якої миті.

Схожі статті