Потап порвав з жінкою, з якою був разом 6 років: продюсер замовчав правду, а Каменських не дає коментарів

Стало відомо, що волейбол Потапа стає все меншим. Продюсер замовчував правду, але від нього пішла жінка, з якою він співпрацював понад 6 років. Хто вона?

Не так давно знаменита українська співачка болівійського походження Мішель Андраде презентувала свою спільну пісню з Олексієм Завгороднім. І через декілька днів стало відомо, що її співпраця зі своїм продюсером Олексієм Потапенко завершилася. Причому аудиторії про це не розповіли.

Потап порвав з жінкою, з якою був разом 6 років

Мішель Андраде, не ховаючи емоцій, похизувалася обручкою на безіменному пальці
Потап порвав з жінкою, з якою був разом 6 років

Так, виявляється Мішель відправилася в одиночне плавання і тепер буде будувати свою кар’єру без допомоги Потапа та його колишньої дружини Ірини Горової. Варто відзначити, що і лейбл зазнав певних змін і тепер буде займатися не конкретними артистами, які в нього входять, а всіма бажаючими за окрему плату. Тобто тепер їхня компанія буде надавати послуги виконавцям.

На щастя, вихід з компанії не став наслідком сварки або конфлікту. Мішель запевняє, що в неї дуже хороші стосунки як з Олексієм, так і з його колишньою дружиною. Вони полюбовно вирішили питання, розірвали контракт, але якщо Мішель знадобиться їхня допомога, вона може розраховувати на протекцію компанії.

Мішель Андраде
Потап порвав з жінкою, з якою був разом 6 років

“Я вже не є продюсерським продуктом Moзgi. Ми продовжуємо підтримувати одне одного, але за зовсім інших умов. Я являюсь самостійним артистом, сама ухвалюю рішення”

Варто відзначити, що з продюсерського центру пішов і Олексій Завгородній. Про це Мішель розповіла у своєму інтерв’ю Славі Дьоміну. При цьому співачка підкреслила, що вона дуже вдячна Олексію та Ірині за все, адже вони взяли її зовсім недосвідченою та навчили всьому, що знають.

Натомість її шанувальники впевнені, що розрив контракту пов’язаний з поганою репутацією Потапа, який нині ховається в Іспанії.

Схожі статті