Зірка телеканалу 1+1 Єгор Гордєєв залишив Нелю Шовкопляс саму та покинув Україну: “Важко повертатись”

Відомий український телеведучий Єгор Гордєєв усі чотири місяці війни залишався в Україні, але цього разу вийшов на зв'язок з фанатами з-за кордону.

Єгор Гордєєв – ведучий та продюсер проєктів телеканалу 1+1, який першим в ефірі вітчизняного телебачення разом з Марічкою Падалко оголосив про початок повномасштабної війни росії проти України вранці 24 лютого 2022 року.

У соціальних мережах він також боронить інформаційний фронт, відклавши на дальню поличку розважальний формат улюблених шоу. Поки постійна партнерка Гордєєва Неля Шовкопляс працює з іншими колегами, Єгор поїхав у справах за кордон.

Єгор Гордєєв залишив Нелю Шовкопляс та покинув Україну

Єгор Гордєєв залишив Нелю Шовкопляс та покинув Україну

В Інстаграмі Єгора Гордєєва з’явився допис прямісінько з Брюсселю, де він взяв участь у важливій медіа-ініціативі:

“Важко повертатись в Україну з іншого світу, де війна на екранах. Важко логістично, важко психологічно. Людина йде на життя і адаптується наздзвичайно швидко. Тому всі пропозиціі про майбутнє від нас – заходу сприйматимуться лише їхньою мовою – мовою умовного миру і досить умовного заглиблення у війну. Це не зовсім чесна гра для нас, але чесна для майбутнього. Рано чи пізно все це закінчиться і ми теж почнемо оцінювати комерційні і не комерційні, медійні і громадські проекти не через війну, а через мир”.

Без зайвих подробиць співведучий Нелі Шовкопляс спробував пояснити, чим саме зайнятий:

“Коротше кажучи, умовний Захід розробляє велику медіа платформу для контрпропаганди, яка покрила б і потреби війни і потреби нового мирного світу. Дуже складне, творче і, не побоюсь цього слова, інтелектуальне завдання. Йдеться про нову естетику, новий Медіа Всесвіт. Сподіваюсь, вдасться”.

Схожі статті

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.

Дружина Володимира Остапчука Полтавська розповіла, як повідомила йому про свою вагітність: “Я розридалася”

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, як повідомила чоловіку про свою вагітність. Незабаром телеведучий стане батьком втретє.

Застигла у часі: як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні – їй скоро 77 років

Як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні? Скоро легенді української естради 77 років і вона наче не постаріла ні на секунду.

Мозгова показала найцінніше, що має у житті – це діамант на двох з молодшим на 9 років Аксельродом

Продюсерка Олена Мозгова оприлюднила рідкісну фотографію зі своєю молодшою ​​дочкою Соломією, яку народила у шлюбі зі співаком Девідом Аксельродом.