Як виглядає перший чоловік 37-річної Тіни Кароль та де він зараз: красень, який подарував поп-діві нерухомість

Відома українська співачка Тіна Кароль вже багато років самотня. Лише одного обранця за всю свою кар'єру зірка офіційно представляла публіці.

Тіна Кароль – поп-діва української сцени, пісні якої звучать звідусіль. Через творчість артистка ділиться зі слухачами своїми почуттями, думками, радістю і біллю. За її життям слідкують тисячі фанатів, а однією з найобговорюваніших тем є особистий фронт співачки.

Як виглядає перший чоловік Тіни Кароль

Вперше Тіна офіційно вийшла заміж за Євгена Огіра, з яким познайомилася на музичному каналі М1, коли шукала продюсера. Навряд чи Кароль могла знати, що він стане її чоловіком, проте стосунки стрімко перейшли з професійних у дружні, а з дружніх у більш близькі та романтичні.

Євген Огір і Тіна Кароль
Як виглядає перший чоловік Тіни Кароль та де він зараз

Історія кохання Тіни Кароль і Євгена Огіра

У січні 2008-го закохані таємно від усіх розписалися, скріпивши свої почуття офіційно. Вже у червні молоді і щасливі Тіна та Євген повінчалися, а у листопаді артистка народила хлопчика Веніаміна. За сина Огір подарував дружині триповерховий заміський будинок під Києвом.

14 років з вінчання Тіни Кароль і Євгена Огіра
Як виглядає перший чоловік Тіни Кароль та де він зараз

Щастю зіркової родини не було меж, так само у захваті від них були численні шанувальники, які у 2012 році помітили, як сильно чоловік Тіни Кароль схуд. Як виявилося пізніше, йому діагностували рак шлунку, але ніхто не уявляв, наскільки все серйозно.

З осені 2012-го Євген перестав з’являтися на публіці, співачка тим часом продовжувала виступати, а вже навесні 2013-го Тіна випустила пісню під назвою “Помню” – одразу після втрати коханого, який не зміг побороти хворобу.

Тіна Кароль проявила зневагу у храмі під час вінчання
Як виглядає перший чоловік Тіни Кароль та де він зараз

Довгий час знаменитість жила, слідуючи плану Огіра, написаному ним для неї перед смертю. І хоча з того моменту пройшло вже 9 років, серце поп-діви досі належить Євгену.

Більше про особисте життя Тіни Кароль в наступному відео:

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.