Молодший за Костіцина на 14 років: як виглядає наречений Надії Матвєєвої, у якого є діти не від телеведучої

Надія Матвєєва - популярна зірка, яка тривалий час тримала у секреті особисті стосунки. Знаменитість зізналася про свій новий роман колезі по телеканалу.

Надія Матвєєва двічі була заміжньою. Та обидва шлюби не виявилися міцними. Ведуча тривалий час носила статус незаміжньої, проте, схоже з цим буде покінчено. У розмові з Григорієм Решетніком вона зазналася, що має бойфренда.

Він молодший від неї на 20 років, але коханню різниця у віці не стала на заваді. За словами ведучої майбутній обранець був ошелешеним тим, що Надія дуже молодо виглядає. Познайомилася пара на вечірці. Матвєєва так описує свої стосунки:

“Він взагалі непублічна людина, не має відношення до телебачення чи якоїсь публічної професії. Але за цей рік ми не лише насолоджувалися життям, але у нас були і випробування – війна”

Син Надії Матвєєвої Владислав
Син Надії Матвєєвої Владислав

Ведуча каже, що знайшла своє кохання, адже її великий стереотип про нерівні стосунки – зруйновано.

Що відомо про стосунки з Павло Костіциним?

Про знаменитих ведучих ходило багато пліток. Надію та Павла часто бачили разом на світських подіях. У програмі “Все буде смачно” навіть прозвучала пропозиція руки і серця від Костіцина Матвіївій, але зірки швидко все обернули у жарт, не давши навіть помріяти прихильникам.

Молодший за Костіцина на 14 років: як виглядає наречений Надії Матвєєвої

Нагадаємо, що Надія Матвєєва вже кілька років займається проєктом “Неймовірна правда про зірок”. Вона стала його ведучою у 2020-му році.

Якщо вам цікава тема нерівних зіркових шлюбів, пропонуємо подивитися про унікальну історію кохання 76-річного Євгена Петросяна і Тетяни Брухонової у відео наших партнерів “Одна минута”:

Схожі статті