Володимир Остапчук без черги провіз своє авто в Україну, поки всі чекають на кордоні: помогли люди у погонах?

Популярний ведучий Володимир Остапчук потрапив на кордон з Україною, де сотні наших співвітчизників стоять у величезній черзі на розмитнення авто.

Володимир Остапчук. Герой цього матеріалу потрапив у нестандартну ситуацію. Він опинився на кордоні з Україною і міг би простояти там кілька діб, адже дуже багато нині бажаючих провезти собі машину на умовах пільгового розмитнення.

Володимир Остапчук
Володимир Остапчук без черги провіз своє авто в Україну, поки всі чекають на кордоні

Пільгове розмитнення авто: яка зараз ситуація на пропускних пунктах?

Відомо, що мито на ввезення авто з-за кордону було скасоване 1-го квітня 2022-го року. Для багатьох українців ця новина стала вельми позитивною, адже багато наших громадян лишилися транспорту через війну. В Ірпені, наприклад, машини просто так кидали біля підірваного мосту. Проте, наш уряд з 1-го липня скасував пільгове розмитнення і на кордонах в останні дні червня сформувалися великі черги.

Саме в таку ледь не потрапив і Володимир Остапчук, який вертався додому. У нього вже давно власна автівка, тож шоумен їздив закордон не через купівлю транспорту. Як виявилося, ситуація на дорогах така: з одного боку коридор для тих, хто їде на власній машині в Україну, а з іншого – черга на розмитнення.

Так, як знаменитий чоловік показав, що попереду нього їдуть стражі порядку, його прихильники вирішили, що Вова міг заплатити, аби оминути чергу.

Володимир Остапчук без черги провіз своє авто в Україну, поки всі чекають на кордоні

“А скільки коштує, щоби поліцейські провели отак файно без черги???”, – питають Остапчука в Інстаграмі.

Артист, розуміючи всю абсурдність ситуації, відповів жартом про Байрактар.

Нагадаємо, що ведучий телеканалу “Україна” з самого початку війни волонтерив і навіть брав зброю, аби виганяти окупантів.

Схожі статті