“Пологи очікуються восени”: вагітна Настя Каменських показала округлий живіт і вразила фанатів зізнанням

Знаменита українська співачка Настя Каменських засвітила круглий живіт за кордон та спричинила чутки про свою вагітність. Усі деталі в статті.

Відома українська співачка Настя Каменських досягла того віку, коли шанувальники більш за все бажають почути від неї, що в родині зірки очікується поповнення. Артистка зізнавалася, що і сама мріє про цей день. Однак за невідомих причин їй досі не вдавалося завагітніти.

Настя Каменських показала округлий живіт та вразила мережу новиною
Настя Каменських показала округлий живіт і вразила фанатів зізнанням

Її чоловік Олексій Потапенко відверто розповідав, що хоче стати багатодітним батьком. Втім, поки що ці бажання залишаються нездійсненними.

Настя Каменських показала округлий живіт і вразила фанатів зізнанням

Але нещодавно Насті Каменських вдалося подарувати надію своїм шанувальникам. Зірка оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram нові кадри, на яких постала з помітно округлим животом. Цілком імовірно, що зірка могла неправильно добрати одяг, або сфотографуватися з невигідного ракурсу, але так чи інакше, її фанати сподіваються, що мова дійсно піде про її вагітність.

Про це користувачі мережі повідомили у коментарях під публікацією зірки.

Настя Каменських показала округлий живіт і вразила фанатів зізнанням

Варто відзначити, що Настя Каменських не реагує на плітки про своє цікаве положення. Вона неодноразово розповідала про те, що її фігура постійно зазнає трансформацій, адже Настя то набирає зайву вагу, то позбавляється її. Пов’язано це з ненормованим робочим графіком, який негативно впливає на її здоров’я.

Нагадуємо, що в Олексія Потапенко вже є син від попереднього шлюбу за продюсеркою Іриною Горовою. Андрій Потапенко вже підліток і на даний момент є єдиним спадкоємцем Олексія. Також у хлопця є сестра Наталія, яка була падчеркою для Потапа. Дівчинка народилася у шлюбі Ірини Горової та Юрія Горового.

Схожі статті