“Тест на вагітність”: 51-річна Орбакайте оголосила про великі зміни у житті – сім’я Пугачової розростається

Знаменита російська співачка і донька Алли Борисівни Пугачової Христина Орбакайте показала тест на вагітність та оголосила про великі зміни у житті.

Публіка здебільшого знає Христину Орбакайте як співачку, але вона також може похвалитися акторським талантом. Її фільмографія налічує кілька десятків ролей, і на цьому зірка зупинятися не збирається.

Цього разу артистка з’явилася на зйомках популярного серіалу, заради якого кардинально змінила імідж та стала брюнеткою. Такою її навіть важко було уявити, бо майже протягом усієї кар’єри була білявкою.

“Я плавно переходжу від зйомок третього до четвертого сезону серіалу “Тест на вагітність”, – написала Орбакайте в Інстаграмі.

В одному з недавніх інтерв’ю Христина розповіла про великі зміни у житті її героїні – на неї чекають проблеми на особистому фронті і в кар’єрі. Залишається здогадуватися, чи персонаж Орбакайте завагітніє, чи то їй доведеться мати справу з вагітними.

Співачка наразі подорожує з донькою Клавдією і чоловіком у Франції, а її зіркова матір Алла Пугачова з Максимом Галкіним і двійнятами з початку повномасштабного російського вторгнення перебралися в Ізраїль, покинувши все майно і справи, які були у них в росії.

Христина Орбакайте показала Аллу Пугачову з немовлям на руках
Христина Орбакайте оголосила про вагітність та великі зміни у житті

Гуморист відкрито виступає проти війни та збирає кошти на потреби українських біженців. Примадонна ж особисто не висловлювалася, однак можна зробити висновок, що позицію чоловіка вона підтримує цілком і повністю, адже без сумнівів залишила своє звичне життя у замку в Підмосков’ї у такому немолодому віці.

Більше цікавого і актуального про зіркову родину дізнавайтеся в наступному відео:

Схожі статті