У мережі показали фото вагітної Ксенії Мішиної: округлий живіт та щічки – від кого буде майбутній синок?

Популярна акторка Ксенія Мішина заінтригувала всіх. Знаменита холостячка постала у кадрі з вагітним животиком. Екс-кохана Олександра Еллерта чекає хлопчика.

Ксенія Мішина стала справжньою улюбленицею українців. Вона була першою зіркою, яка відважилася взяти участь у проєкті нестандартного характеру: артистка пішла на “Холостячку”. Нечувану популярність приніс їй телевізійний успіх, а ще завдяки цьому вона знайшла своє кохання.

Ксенія Мішина та Олександр Еллерт
У мережі показали фото вагітної Ксенії Мішиної

Втім, стосунки з Олександром Еллертом тривалими не були, проте зараз у мережі вирують світлини вагітної акторки.

Що відомо про вагітність Ксенії Мішиної?

Вагітність пасує кожній жінці. При надії розкривається повністю врода та краса. Холостячка поділилася своєю світлиною з найщасливішого періоду. В інтерв’ю телеканалу “Україна”, Ксенія розповіла, що відчувала, коли носила під серцем немовля.

У мережі показали фото вагітної Ксенії Мішиної

Мішина вирішила поділитися історію того, як чекала свого єдиного коханого синочка Платона. Виявляється його татко дуже образив акторку і тому вона вирішила від нього піти, аби не псувати собі та майбутній дитині майбутнє. Він навіть розпускав руки, а Ксенія діставала тумаків.

Згодом зірка вирішила, що Платон взагалі не буде спілкуватися до 18 років зі своїм біологічним батьком. Коли вже хлопець дістанеться повноліття і юридично не буде залежати від мами, то зможе самостійно вирішити: потрібно йти на контакт з цим чоловіком чи ні.

Нагадаємо, що Ксенія Мішина зараз закордоном, вона евакуювалася заради дитини.

Радимо також подивитися не менш цікавий матеріал про зіркових малюків у відео наших партнерів “Одна Минута”:

Схожі статті