Як виглядає перший чоловік Каті Осадчої? Імпозантний депутат розчарував і відбив бажання вступати в шлюб знову

Знаменита українська телеведуча Катерина Осадча більше 20 років вийшла заміж вперше. Будучи зовсім юною, вона не була готова до реалій шлюбу з дорослим чоловіком.

Вперше Катя Осадча вийшла заміж зовсім молодою. Юна дівчина обрала собі в чоловіки народного депутата Олега Поліщука, а різниця у віці молодят сягала 15 років. Незабаром після весілля у пари народився первісток — Ілля Полішук. Але бути разом зірковому подружжю не судилося.

Як виглядає перший чоловік Каті Осадчої

Так, депутат був постійно зайнятий і рідко бував вдома. В Олега Поліщука та його обраниці буди різні інтереси та погляди на життя, тому дуже швидко вони зрозуміли, що їм не цікаво у цих стосунках. Осадча вирішила зайнятися телекар’єрою і врешті-решт стосунки зійшли нанівець.

Катя Осадча з першим чоловіком Олегом Поліщуком та їхнім новонародженим сином
Як виглядає перший чоловік Каті Осадчої

Після розлучення дитина залишилася у Каті. Мама допомагала з доглядом за маленьким Іллею, а тим часом Осадча стрімко ставала популярною. У своєму інтерв’ю Аллі Крутій телеведуча зізнавалася, що не розчарована у шлюбі і не бачить в ньому ніякого сенсу. Ба більше, вона заявила, що планів вийти заміж ще раз в неї немає і єдине, що змусить її поставити штамп у паспорті — дитина. Мовляв, у малюка мають бути законні батьки, а він — соціально захищеним.

Перший чоловік Каті Осадчої Олег Поліщук
Як виглядає перший чоловік Каті Осадчої

Своім словам Катерина не зрадила. За Юрія Горбунова жінка вийшла заміж тільки тоді, коли стало відомо про її другу вагітність. Незабаром на світ повинен був з’явитися Івасик Горбунов і пара прийняла рішення побратися.

З колишнім чоловіком у Каті прекрасні стосунки. Відомо, що він одружився ще раз, та чи вдалим вийшов цей шлюб невідомо. Підлітком Ілля Поліщук почав жити з батьком. Але зараз хлопець знаходиться на навчанні за кордоном. Минулого року у Іллі народився третій братик — Данило Горбунов.

Схожі статті