“Черговий”: після розриву з переможцем Холостячки Задворним Злата Огнєвіч поскаржилася на нового залицяльника

Знаменита українська виконавиця Злата Огнєвіч поскаржилася на нового переслідувача. Хто та чим не вгодив вітчизняній артистці? Усі деталі в нашій статті.

Знаменита українська співачка Злата Огнєвіч минулого року знайшла своє кохання. Однак роман з переможцем “Холостячки” Андрієм Задворним не протривав і двох місяців. Розставання з новим обранцем для артистки було дуже важким. Вона відкрито плакала перед шанувальниками і не приховувала емоцій розчарування.

Як згадала Огнєвіч в одному інтерв’ю, вона відпустила ситуацію, але досі не змогла пробачити бізнесмена за його вчинок.

Злата Огнєвіч поскаржилася на нового залицяльника

Та не рахуючи проблем в особистому житті, Златі і без того вистачає негараздів пов’язаних з чоловіками. Так, у артистки є неадекватний переслідувач, який не дає їй спокою вже декілька років. А нещодавно вона повідомила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, що до нього додався ще один залицяльник, який вирішив навідатися до неї додому.

Злата Огнєвіч поскаржилася на нового залицяльника

Тим не менш артистка знає чарівну фразу, яка допомагає видворити нахаб від дверей своєї квартири. Так, зірка заявила йому, що дзвонить у поліцію і чоловік вирішив, що необхідно відступити.

“Зараз прийшов якийсь чувак на ім’я Андрій Ткаченко та почав мені щось там говорити. Ще один переслідувач. Я сказала, що викликаю поліцію. Він замовк і пішов”, – розповіла співачка.

Також співачка поділилася своїм нерозумінням системи, у якій особисті дані знаходяться у відкритому доступі і кожен бажаючий може навідатися до Злати додому. Артистка заявила, що цю інформацію необхідно захищати, аби не було подібних ситуацій.

Варто відмітити, що раніше у Злати ставалися і більш скандальні події пов’язані з переслідувачами.

Схожі статті