Після зізнання про новий роман Дзідзьо розповів про свої стосунки з Олею Цибульською: “Дуже люблю, поважаю”

Знаменитий український виконавець Дзідзьо знову заговорив про свої стосунки з кумою Ольгою Цибульською та поділився новими деталями взаємин.

Коли користувачі мережі вперше почули про розлучення Михайла Хоми та його дружини Ярослави, поповзли чутки про те, що причиною стала Ольга Цибульська. Виконавців тривалий час підозрювали у романі, а співачку взагалі звинувачували у тому, що вона руйнує сім’ю Дзідзьо. Ситуацію погіршувало той факт, що артистка не хотіла показувати свого таємничого чоловіка, а єдиний син Нестор ріс копію свого хрещеного батька.

Після зізнання про новий роман Дзідзьо розповів про свої стосунки з Олею Цибульською

Дзідзьо вперше постав перед фанатами з дівчинкою-підлітком та вразив куму Ольгу Цибульську
Після зізнання про новий роман Дзідзьо розповів про свої стосунки з Олею Цибульською

Врешті-решт розгорівся серйозний скандал. Ольга Цибульська не витримала звинувачень та в інтерв’ю Каті Осадчій почала зачіпати Ярославу. Натомість журналісти почали активно порпатися в особистому житті співачки і такий знайшли її чоловіка, який виявився народним депутатом. Усе стало на свої місця: Михайло розлучився з дружиною, а Ольга продовжила жити власним життям разом з чоловіком. Зірки виявилися лише кумами, і нічого більше.

Не так давно Дзідзьо зізнався, що у нього нові стосунки. Про серйозність роману навіть мова не йде, тому Михайло вирішив не розкривати особистості обраниці. Мабуть саме тому знову виникло питання його взаємин з Ольгою. Співак дав коментар у програмі “Ранок з Україною”, в якому дав зрозуміти, що дуже любить свою куму та поважає, але любовних стосунків в них немає.

Оля Цибульська та Дзідзьо
Після зізнання про новий роман Дзідзьо розповів про свої стосунки з Олею Цибульською

“Скажу так – з Олею Цибульською ми кум і кума. Я дуже люблю, поважаю її за працьовитість. З Олею, ви ж розумієте, це просто пісні, просто гарні стосунки”, – роз’яснив співак.

Варто відзначити, що не так давно Цибульська також розповідала про їхні стосунки з Дзідзьо і зазначила, що вони спілкуються не так часто, як глядачі собі уявляють.

Схожі статті