Лобода підтвердила новину про те, що Тіна Кароль намагалася її “ліквідувати”: “Час розставить все на місця”

Відома українська співачка Світлана Лобода вразила особистим підтвердженням, яке додала до скандальної статті Тіни Кароль. Усі деталі в статті.

Про те, що Тіна Кароль нещадно прибирає своїх конкурентів у шоу-бізнесі, пліткували досить давно. Ще минулого року Ані Лорак заявила, що проміняла українську естраду на російську саме тому, що була не до вподоби певним особам на своїй батьківщині. Глядачі одразу ж зрозуміли на кого натякає російська поп-діва.

Світлана Лобода підтвердила новину про те, що Тіна Кароль намагалася її ліквідувати

Нещодавно українська журналістка Поліна Неня зробила публікацію в соціальній мережі Instagram, яка сколихнула усю Україну. У ній йшлося про те, що Тіна Кароль просто не дає просуватися іншим артистам, змушуючи їх шукати альтернативні платформи для заробітку. Усе це нібито лише задля того, щоб залишатися суперзіркою, та не покинути свій п’єдестал, тому що знайдеться хтось талановитіший за неї.

На превеликий подив, цей текст отримав підтримку серед зірок. Зокрема Світлана Лобода оприлюднила його і в своєму мікроблозі, а також додала, що правда рано чи пізно вийде назовні. Таким чином вона підтвердила слова журналістки про те, що Тіна Кароль не дає працювати іншим артистам.

Варто відмітити, що інструментом вигнання з української естради співачок Поліна назвала і так званий пошук зрадників. Мовляв, що артистка звинувачує своїх колег у недостатньому патріотизмі та зрадливій поведінці саме для того, щоб повністю ліквідувати їх і залишитися найпопулярнішою артисткою в Україні.

Світлана Лобода підтвердила новину про те, що Тіна Кароль намагалася її ліквідувати

Необхідно зазначити, що минулого року Тіна Кароль потрапила у скандал через те, що її місце ведучої віддали Іванні Онуфрійчук. Поза спиною артистки розходилися чутки про те, що вона раптово почала зникати з шоу через свій розрив з Ігорем Коломойським. Тоді також активно обговорювалася проблема в обличчі Тіни Кароль, яка займає усі можливі позиціі в медіапросторі.

Схожі статті