“Ти народився, мій маленький”: екс-дружина Узелкова Боржемська за кордоном приймає привітання з поповненням

Знаменита українська фітнес-тренерка Марина Боржемська, яку також знають як колишню дружину боксера В'ячеслава Узелкова, приймає привітання з поповненням.

Днями Марина Боржемська терміново забрала дітей з України та виїхала за кордон, обіцяючи найближчим часом пояснити фанатам причину раптової поїздки. І ось нарешті спортсменка вийшла на зв’язок з надзвичайно доброю звісткою – в її родині сталося поповнення.

Марина Боржемська приймає привітання з поповненням

У своєму Інстаграмі колишня дружина В’ячеслава Узелкова виклала серію фото з новонародженим та написала:

“Ти народився, мій маленький. І це продовження твоїх люблячих батьків та усієї нашої великої родини. З цього починається життя, і воно буде настільки різнобарвним та наповненим, наскільки ти зможеш взяти, наш Бенджамін Шомер, від нас, навколишнього світу та людей, які будуть зустрічатися на твоєму життєвому шляху. Це все буде лише твоїм і цим ти поділишся з іншими”.

Екс-дружина Узелкова Марина Боржемська приймає привітання з поповненням
Екс-дружина Узелкова Марина Боржемська приймає привітання з поповненням

Вочевидь, у Марини Боржемської народився племінник, до якого вона зворушливо звернулася “на-майбутнє”:

“Ти ще, можливо, не здогадуєшся про велич своєї появи у нашій родині, але я можу зараз тобі описати свої відчуття, які виникли при зустрічі з тобою. Коли я вперше тебе побачила, відчула світло, енергію, щастя, любов, тепло, довгоочікуваний спокій та рівновагу. Аромат ніжної ванілі та солодких прянощів. Все це дає внутрішнім ендорфінам працювати на повну потужність. До зустрічі з Беном у мене було відсутнє відчуття того, що я хочу ще народити дитину, але з цього моменту в мені щось увімкнулося, з його появою мені захотілося знову це все прожити. Дякую тобі за те, що поки ти маленький, але вже володієш такою дорослою потужною енергією”.

Підписники засипали Боржемську купою привітань та побажали малюку щасливого життя.

Схожі статті