Тіна Кароль вивела з тіні роман з одеським співаком і ошелешила Балана: кого поп-діва кохала крім Євгена Огіра

Знаменита українська співачка Тіна Кароль розкривається перед фанатами з неочікуваного боку. Зірка публічно вивела з тіні свої стосунки з одеським співаком.

Особисте життя Тіни Кароль цікавить безліч її фанатів, адже все, що не стосується її шлюбу з Євгеном Огіром, оповите чутками і таємницями. Відомо, що після смерті чоловіка артистка більше не виходила заміж та офіційно не представляла нового обранця, але публіка приписувала це місце молдавському мачо Дану Балану, з яким поп-діва співпрацювала в шоу “Голос країни”.

Незважаючи на конкуренцію між ними як між тренерами, глядачі неодноразово помічали іскру в їхніх поглядах. Та на жаль численних прихильників, зіркова пара зрештою так і не підтвердила цих підозр.

Тіна Кароль і Дан Балан
Тіна Кароль вивела з тіні роман з одеським співаком і ошелешила Балана

Натомість у вільному доступі знайшлося архівне інтерв’ю Тіни Катерині Осадчій, у якому вона вперше розсекретила стосунки з іншим співаком, родом з Одеси. Цей роман був у житті Кароль до зустрічі з майбутнім чоловіком Євгеном Огіром і протривав два роки.

Кого Тіна Кароль кохала крім Євгена Огіра

Так, своїм офіційним другим коханням поп-діва назвала Кирила Туриченка, який зараз є солістом гурту “Іванушки International”. На той момент Тіна вже була відомою співачкою, а до популярності Кирила ще було далеко. За словами Кароль, екс-коханий навіть хотів зробити собі татуювання з її ім’ям:

“Вечорами він возив мене на такі закриті одеські пляжі і ми там сиділи, спілкувалися під зорями, дуже романтично”, – згадувала артистка.

Тіна Кароль та Кирило Туриченко
Тіна Кароль вивела з тіні роман з Кирилом Туриченком і ошелешила Балана

Після розставання Тіна і Туриченко продовжили спілкування – як мінімум, по телефону вітали одне одного зі святами. А яким стало особисте життя Кароль, коли вона овдовіла, дивіться нижче:

Схожі статті