Скільки разів був одружений насправді 72-річний Михайло Поплавський: всі дружини співака, яких полишив серцеїд

Михайло Поплавський був ще тим серцеїдом за молодих років, але завжди тему свого особистого життя намагався уникати. Дізнайтеся всі таємниці співака.

Михайло Поплавський. Колоритний та непередбачуваний герой цього матеріалу завжди любив бути у центрі уваги. Чоловік з молодих років йшов до мети стати суперзіркою і на його шляху зустрічалися лише гідні супутниці.

Першою дружиною артиста стала проста роботяща жінка на ім’я Людмила. Роман зав’язався ще за часів, коли майбутній співаючий ректор жив на рідній Кіровоградщині. Красиве українське весілля навіть знімав фотограф, що для тих радянських часів було рідкістю.

Скільки разів був одружений насправді 72-річний Михайло Поплавський

Проте, шляхи дуже швидко розійшлися. Пара не зійшлася у побуті характерами, а ще екс-обраниця надала перевагу жити і працювати у рідних краях. Вона, до речі, там працює і досі. Зайнята у медичній сфері.

Скільки разів був одружений насправді 72-річний Михайло Поплавський

Другою коханою Михайла Михайловича стала неймовірної вроди білявка. За іронією долі її також звати Людмила. Жінка настільки покохала митця, що вирішила подарувати йому дитину. Син Олександр нині поважний бізнесмен. А ось батьковий шлях естради хлопцеві не подобається. Натомість його красуня-дружина Аліна дуже зацікавлена у творчості.

Скільки разів був одружений насправді 72-річний Михайло Поплавський

Так, як у 2009-му році другий шлюб Поплавського розпався, а вже тоді він був колоритним ректором Університету культури та мистецтв, йому почали приписувати нових дівчат. Так сталося і після виходу кліпу “Щастя є”, де знаменитість танцює з білявками модельної зовнішності. Ми писали про це раніше.

Нагадаємо, що у 2021-му році Михайло оголосив про завершення своєї зіркової кар’єри.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.