Дзідзьо ще не забув колишню дружину Славію, а вже будує стосунки з іншою: співак розповів про нову обраницю

Знаменитий український співак Дзідзьо знову заговорив про нову обраницю, але в цей раз прокоментував роман в інтерв'ю з Дмитром Гордоном. Усі деталі в статті.

Знаменитий український виконавець Дзідзьо минулого року сколихнув мережу новиною про те, що розлучається з дружиною Ярославою, з якою був разом понад 20 років. Історія кохання молодих людей бере свій початок з дитинства. Фанати ніяк не очікували, що артист раптом заговорить про те, що їхньому союзу настав кінець. Хоча насправді цій новині передував ряд інтерв’ю, в яких Ярослава розповідала про проблеми в шлюбі.

Славія розповіла, як Оля Цибульська клеїться до Дзідзьо
Дзідзьо будує стосунки з іншою жінкою

Дзідзьо будує стосунки з іншою жінкою

Близько місяця тому Дзідзьо заговорив про те, що в нього є інші стосунки. А нещодавно він дав ексклюзивне інтерв’ю Дмитру Гордону, в якому знову ж таки підтвердив підозру своїх шанувальників щодо того, що в нього з’явилася нова обраниця.

Імені дівчини він називати не захотів. І ба більше, не дав взагалі ніяких підказок, які могли б допомогти фанатам знайти кохану Діздзьо. Тим не менш, він дав зрозуміти, що поки що не готовий заявляти про те, що знаходиться в серйозних стосунках. Артист підкреслив, що такий час настане, і тоді він про все розповість.

Тим не менш і почуття до колишньої дружини Ярослави повністю не вщухла. Звісно, мова не йде про кохання, але зірка дав зрозуміти, що любить екс-обраницю, не дивлячись ні на що. А вся справа в тому, що їхня історія настільки трепетна та давня, що він не може викинути жінку з життя просто так. Він зазначив, що дуже її шанує та цінує, а тому завжди готовий прийти їй на допомогу.

До речі, не так давно і Ярослава зізнавалася в тому, що не самотня. Вона мала переїхати в будинок свого обранця, але війна порушила її плани.

Схожі статті