37-річна Тіна Кароль розірвала стосунки з відомим співаком, і це не Дан Балан: “Так стається”

Тіна Кароль офіційно заміж виходила лише раз, але були у її житті також стосунки без штампу в паспорті, про які вона сама розповіла в інтерв'ю.

Тіна Кароль – не лише талановита і популярна співачка, ще вона жінка неймовірної краси, яку не оминають увагою чоловіки. Тільки одному залицяльнику вдалося підкорити серце красуні та зробити її своєю дружиною – це Євген Огір. Майбутні чоловік та дружина познайомилися у 2007-му, а вже на наступний рік одружилися, повінчалися і стали батьками сина.

Пару називали однією з найкрасивіших в українському шоу-бізнесі. Ними любувалися, їм заздрили, на них рівнялися. Але ідилію зруйнував важкий діагноз продюсера – у нього виявили рак шлунку, від якого він помер у 2013-му.

Історія кохання, яка змушує плакати. Тіна та Євген Огір
Тіна Кароль розірвала стосунки з відомим співаком, і це не Дан Балан

Статус вдови Тіна Кароль досі не змінила, хоч і ходили чутки про її романтичний зв’язок з молдавським мачо Даном Баланом. Попри зміни в репертуарі у бік грайливості та флірту, артистка залишається вірною покійному коханому. Саме він став причиною її розставання з попереднім обранцем – співаком Кирилом Туриченком.

У 2014 році в сюжеті програми “Світське життя” з Катериною Осадчою Тіна вперше публічно зізналася, що мала стосунки з нинішнім солістом гурту “Іванушки International”:

“Він також співак. Одесити знають його, ми з ним зустрічалися. Приховували це тоді від Чорного Олега, він навіть хотів зробити татуювання “Тіна”.

Кирило Туриченко та Тіна Кароль в юності
Тіна Кароль розірвала стосунки з відомим співаком, і це не Дан Балан

За словами поп-діви, роман протривав два роки, а з приводу причини розриву Кароль нічого конкретного не сказала, лише зауважила, що це не через рівень її та його популярності – на той момент вона вже була відомою співачкою на відміну від нього:

“Я взагалі так не ділю людей і дуже відкрита до спілкування з усіма… Ну так стається чогось”.

Сам Туриченко в одному з інтерв’ю розповідав, що Тіну у нього відбив Євген Огір.

Інші секрети особистого життя Кароль дізнавайтеся в наступному відео:

Схожі статті