Заміжня Неля Шовкопляс встала поруч з Єгором Гордєєвим та розповіла всю правду про стосунки: “Листи любові”

Робота часто стає місцем не тільки самореалізації, а й нових романтичних знайомств. Невже Неля Шовкопляс і Єгор Гордєєв стали тією самою парою, яких об'єднала професія?

Психологи стверджують, що завдяки роботі люди частіше за все знаходять свою половинку. Це й не дивно, адже в офісі, студії чи на підприємстві ми проводимо 8 годин на день, 5 днів на тиждень. Ми ближче знайомимося з колегами та без прикрас бачимо їхні позитивні та негативні сторони.

Неля Шовкопляс ніжно припала до Єгора Гордєєва, а він не втримався
Заміжня Неля Шовкопляс встала поруч з Єгором Гордєєвим та розповіла всю правду про стосунки

Прихильникам “Сніданку з 1+1” і взагалі здається, що колеги Неля Шовкопляс і Єгор Гордєєв просто не розлучаються навіть після кінця робочого дня. У кадрі вони завжди позитивні один до одного, можуть обійнятися, а у перерві між зйомками взагалі роблять спільні світлини. Вже давно існує версія, що ведучі мають щось більше, ніж дружні стосунки.

Та, схоже, Нелі зараз точно не до нових стосунків та знайомств. Вона, повернувшись з евакуації, активно стала до зйомок і пробує себе у нових міні-проєктах. У 133-й день війни ведуча, разом з іншою зіркою “плюсів”, Наталією Островською, вирішила відправити листи підтримки глядачам на окупованих територіях.

Заміжня Неля Шовкопляс встала поруч з Єгором Гордєєвим та розповіла всю правду про стосунки

“Листи любові”, — ось такий хештег опублікувала знаменитість на своїй сторінці в Інстаграмі та повернулася до студії, до Єгора.

Їх вона відправляла разом з віночками, які були дуже доречними, адже їх приурочили до свята Івана Купала.

А ось чи відправляла хоч одну любовну записочку Неля Єгору Гордєєву — секрет. Відомо, що Шовкопляс давно вийшла заміж. Свого обранця не розкриває, адже він надає перевагу непублічному способу життя. Виховує пара двох чудових діток.

Нагадаємо, що Неля Шовковпляс, до роботи на проєкті “Сніданок з 1+1” проходила стажування у передачі “Танці з зірками”.

Схожі статті