Оля Полякова розповіла правду про розлучення під час війни: “Немає кохання, взаєморозуміння і необхідності”

Відома українська співачка Оля Полякова вперше прокоментувала популярність розлучень під час війни в Україні. Що думає про соціальне явище зірка?

Популярні українські знаменитості Маша Єфросініна та Оля Полякова рік тому дали життя новому проекту, який називається “Дорослі дівчата”. Під час зйомок вони обговорюють не тільки особисте життя, але й посилаються на досвід своїх знайомих та подруг, а також дискутують на теми різноманітних соціальних явищ.

Свекруха Олі Полякової звинуватила її у романі з Ургантом і поплатилася
Оля Полякова розповіла правду про розлучення під час війни

Так, нещодавно на платформі YouTube з’явився новий випуск, в якому жінки відповідали на запитання, які їм ставили їхні глядачки.

Оля Полякова розповіла правду про розлучення під час війни

Український адвокат поцікавилася у телеведучої та співачки, чому під час війни так багато українських пар приймають рішення розлучитися. Оля Полякова одразу знайшла відповідь на це запитання.

Зірка вважає, що війна розкриває усі ті речі, на які раніше пари закривали очі, щоб зберігати видимість щастя та порядку. Мовляв, коли починає панувати суцільний стрес, який не закінчується, то на традиції, авторитет, видимість щастя стає все одно, а на перший план виходить власний добробут.

“Люди зрозуміли, отримавши неймовірний стрес, отримавши розуміння, що є головним, деякі не розуміють, навіщо зберігати те, що трималося тільки на вмовляннях себе та на соціальних вимогах. Тобто люди отримали такий стрес і відкат у свої базові потреби, що займатися причесуванням своїх власних шлюбів заради того, щоб в очах соціуму виглядати заміжньою, що все добре, і припинили хотіти відповідати [цим вимогам]. І більшість приймає рішення не тягнути те, в чому вже немає кохання, взаєморозуміння та необхідності”

Маша повністю погодилася зі своєю колегою та доповнила її думку тим, як зберегти шлюб, коли здається, що все пропало.

Схожі статті