Леся Нікітюк зробила екстремально коротку чоловічу стрижку: стала схожою на Бориса Джонсона-Джонсонюка (ФОТО)

Леся Нікітюк завжди вражала всіх своєю неординарністю. Проте, таку кардинальну зміну зачіски ніхто від неї не очікував. Подивіться, як одна зачіска змінила знаменитість.

Леся Нікітюк. Ця яскрава білявка багато працювала, аби досягти вершин успіху. Нині вона стала справжньою суперзіркою. Навіть зараз прихильники згадують гарним словом знаменитість, адже у відсутності проєктів, вона активно волонтерить.

Від початку війни теледіва була у батьків на рідній Хмельниччині. Там годувала переселенців, займалася поселенням, дбала про дитяче дозвілля знедолених українців. Дуже зворушливо їздила Нікітюк по селах, шукала житло для мешканців Донбасу, цікавилася справами харків’ян.

Проте, зараз, коли справ поменшало, Леся повернулася до своїх фанатів онлайн. У ведучої відмінне почуття гумору та вона нещодавно показала потішне фото у сторіз в Інстаграмі, де прифотошопила собі перуку, як-от у Бориса Джонсона.

Леся Нікітюк зробила екстремально коротку чоловічу стрижку

“Добраніч, всім! Мирної ночі!”, – написала зірка.

Знаменитість вирішила підтримати хвилю жартів про британського прем’єр-міністра, який всім серцем вболіває за Україну. В англійського політика склався позитивний імідж в українській інтернет-спільноті, адже він був одним з перших, хто вступився за нашу державу перед російським агресором.

Борис Джонсон

Заради жарту його називають Джонсонюком, перероблюючи його прізвище на український лад. Все через те, що свою сторінку в Інстаграмі він підписав, як “BORIS JOHNSONUK”, що дуже гарно лягає на нашу транслітерацію.

Нагадаємо, що Леся Нікітюк не раз приміряла собі кардинальні чоловічі стрижки. Вона пародіювала Влада Яму, який славиться своєю зачіскою.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.